Γιόρτασε την άνοδο και τίμησε ο Ποσειδώνας!

Με μία όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Ποσειδώνιο» Δημοτικό Αμφιθέατρο, ο Ποσειδώνας Καρπάθου, πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία μετά από 15 χρόνια απουσίας, τιμώντας παράλληλα το παρελθόν του και το μέλλον του αλλά και όσους βοήθησαν οικονομικά αλλά και έμπρακτα το σύλλογο την τελευταία τριετία.

Σε μια πραγματική γιορτή και συνάμα διαφορετική για τα δεδομένα της Καρπάθου ο Ποσειδώνας, το καμάρι του νησιού, κατάφερε να ενώσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και να εκφράσει τις ευχαριστίες του μπροστά στον κόσμο του, σε όλους τους συντελεστές των επιτυχιών είτε αυτοί έδωσαν μάχες  μέσα, είτε έξω από τα γήπεδα.

Τον συντονισμό και την ευθύνη της εκδήλωσης που ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ λίγο μετά της 9.00 μ.μ. είχε ο δημοσιογράφος και Υπεύθυνος Τύπου κ’ Επικοινωνίας του Ποσειδώνα Γιώργος Σπανομανώλης ενώ παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του ακριτικού νησιού, ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης, ο νεοεκλεγής δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρος, οι νεοεκλεγείς περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μηνατσής και Μιχάλης Μπαριανάκης, ο πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ Γιώργος Χατζηκουτσός καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομο Ψέλλα που είναι επίσημοι προσκεκλημένοι του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Εξαιτίας επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων απουσίαζαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και ο τέως Βουλευτής και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ιωάννης Παππάς οι οποίοι έστειλαμ χαιρετισμό συγχαρητηρίων.

Στην «φιέστα» του Ποσειδώνα που έντυσε όμορφα με την παρουσία του το Λύκειο Ελληνίδων Καρπάθου αλλά και οι cheerleaders της σχολής χορού Show Me Dance της Φωτεινής Κωνσταντή, βραβεύτηκαν «Χρυσοί Χορηγοί» του Ποσειδώνα: ο Δήμος Καρπάθου, ο Σύλλογος Πηγαδιωτών Αμερικής «ο Ποσειδών», ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας προϊόντων αλόης Forever Living Products Πωλ Βιτωρούλης και η οικογένεια Λουλούδη της αλυσίδας Super Market με έδρα την Κάρπαθο.

Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο οι εξ αγχιστείας «Καρπάθιοι» Στέλιος Σοφιάδης και Νίκος Φρέστης για την αφιλοκερδή προσφορά τους στο σύλλογο, ο πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ Γιώργος Χατζηκουτσός, ο Νίκος Σπανός, ο Μηνάς Κοσμάς και ο Γιώργος Μαμούνης καθώς και οι «Ασημένιοι Χορηγοί» Γιώργος Βιτωρούλης, Παναγιώτης Αμανεζής, Γιάννης Παπουτσάκης, Αφοι Αθανασίου, Θανάσης Καραγεωργιάδης,  Γιώργος Φιλιππίδης και Αφοί Βιλανούτσι.

Ξεχωριστή επίσης ήταν η βράβευση στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την προσφορά του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα συγκινητική πάντως ήταν η αναγνώριση της προσπάθειας των εν ζωή πρώην προέδρων του Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» που τιμήθηκαν για πρώτη φορά για την προσφορά τους στον «κυανέρυθρο» σύλλογο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν οι Παναγιώτης Σκευοφύλακας, Νίκος Τσέρκης, Βασίλης Χατζημιχάλης, Γιώργος Φιλιππίδης, Γιάννης Γεραπετρίτης, Μανώλης Πρεάρης, Μανώλης Τσέρκης και Γιώργος Χατζηκουτσός.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του Ποσειδώνα με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας από τα κορίτσια της σχολής χορού Show Me Dance της Φωτεινής Κωνσταντή που έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην όλη βραδιά.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο Πρόεδρος του Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» Γιάννης Βιτώρης μιλώντας εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν λίγο ή πολύ την προσπάθεια που κάνει ο Ποσειδώνας ενώ στάθηκε στο θέμα του γηπέδου το οποίο προχωράει με γοργούς ρυθμούς, λέγωντας πως αποτελεί μόνο την αρχή στην προσπάθεια που γίνεται για να αποκτήσει ο Ποσειδώνας το δικό του αθλητικό κέντρο.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στην ομάδα παίδων του Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» για την κατάκτηση της 2ης τιμητικής θέσης στο πρωτάθλημα παίδων και φυσικά στην ανδρική ομάδα για την ιστορική άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Τουλάχιστον συγκινητική ήταν οι στιγμή όταν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι με τον επικεφαλής του τεχνικού team Γιάννη Καραμηνά.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...