Για υποκρισία κατηγορεί ο δήμαρχος Λέρου Λουλουδιά και Πιτταροκοίλη

Με έκπληξη η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί τον οργασμό υποκρισίας του κ. Λουλουδιά αλλά και του νέου προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας, κ. Πιτταροκοίλη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας η Λεριακή κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ότι :

Α) Σε ότι αφορά τις αιτήσεις χρηματοδότησης για τις <<Υποδομές Ηλεκτροκίνησης - Ηλεκτρικά Οχήματα - Σταθμοί φόρτισης Δήμου Λέρου>>.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας απέστειλε στις 25/05/2021  ολοκληρωμένο φάκελο αίτησης χρηματοδότησης από το πρόγραμμα « Αντώνης Τρίτσης » στο Υπουργείο Εσωτερικών με τίτλο « Υποδομές Ηλεκτροκίνησης - Ηλεκτρικά Οχήματα - Σταθμοί φόρτισης Δήμου Λέρου», συνολικού ποσού χρηματοδότησης 1.485.458,00 ευρώ αρμοδιότητας του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Στέλιου Πέτσα .

Ταυτόχρονα στάλθηκαν από το Δήμο μας ολοκληρωμένοι φάκελοι για χρηματοδότηση από το ίδιο πρόγραμμα  για τα νησιά της Πάτμου και του Αγαθονησίου.

Έχουν γίνει λοιπόν όλες οι ενέργειες που χρειάζονταν για την πορεία των έργων και ήδη έχουν ανακοινωθεί οι χρηματοδοτήσεις αυτών.

<<Άνθρακες ο πολιτικός θησαυρός>>


Αποτελεί υποκρισία τόσο από τον κ. Λουλουδιά αλλά και από τον κ. Πιτταροκοίλη  να προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι δήθεν παρεμβαίνουν για να βοηθήσουν την πορεία έργων τα οποία δυστυχώς για αυτούς έχουν ήδη  χρηματοδοτηθεί με ενέργειες της Δημοτικής αρχής.

Υποκρισία επίσης είναι να απαιτεί συνεχώς δημόσια ο κ. Λουλουδιάς συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για το καλό της Λέρου, όταν ποτέ δεν επιδιώκει να ενημερώνεται για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και βεβαίως συνεχίζει στην πάγια τακτική του να μην ενημερώνει τη Δημοτική Αρχή  για επισκέψεις του σε υπουργεία που θα μπορούσαν να είναι ωφέλιμες για το νησί μας αν πραγματικά  ο ίδιος γνώριζε τις προσπάθειες μας.


Β) Για τα τους Συμβασιούχους Ορισμένου Χρόνου της Κ.Ε.Δ Λέρου

Η Δημοτική Αρχή έχει ενδιαφερθεί επανειλημμένως και έμπρακτα για όλους τους εργαζόμενους της κλειστής ελεγχόμενης δομής Λέρου, αποστέλλοντας επιστολές στον ίδιο τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη αλλά και σε κάθε αρμόδιο, με τις οποίες απαιτεί τις ανανεώσεις όλων των συμβασιούχων χωρίς να κάνει διακρίσεις όπως δυστυχώς κάνει ο κ. Λουλουδιάς που θα έπρεπε να γνωρίζει ότι και άλλοι συμβασιούχοι αγωνιούν για το μέλλον τους.

 Μεγίστη όμως υποκρισία αποτελεί το γεγονός να διατυμπανίζει δημόσια και με υπερηφάνεια ο κ. Λουλουδιάς ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση και ταυτόχρονα να πραγματοποιεί επισκέψεις  σε υπουργεία ζητώντας δήθεν λύσεις.
Αυτή του τη Σταθερότητα την αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας.

Εμείς για ακόμα μία φορά καλούμε τόσο τον κ. Λουλουδιά όσο και τον κ. Πιτταροκοίλη να συνεργαστούν όπως έχουν δημοσιά δηλώσει με τη Δημοτική Αρχή , η οποία εργάζεται για το καλό του νησιού μας μακριά από  κομματικές ταμπέλες και ανούσιες πολιτικές μεθοδεύσεις.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...