Γιάννης Παππάς: πετύχαμε την αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου

Γιάννης Παππάς: πετύχαμε την αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου.

Έπειτα από τη συνεχή επικοινωνία που είχε ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς, με τον Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη και τα μέλη τουΑλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου και σε άρτια συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό, κ. Σίμο Κεδίκογλου,επετεύχθη η αναστολή διακοπής αλιείας κόκκινου τόνου, επομένως, οι αλιείς  μας, μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το ψάρεμά τους.

Είναι μια ενέργεια με σημαντικό αντίκτυπο  στον κλάδο της αλιείας και αποτελούσε πρωτεύοντα στόχο του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου, αλλά και του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά, ο οποίος προώθησε το ζήτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Παππάς, ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό  κ. Σίμο Κεδίκογλου,  τον Δ/ντη  Γραφείου του υφυπουργού κ. Ανδρέα Θεοφίλου, καθώς και τον Πρόεδρο τουΑλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών Καλύμνου, κ. Γεώργιο Κατσοτούρχη, για την συνεργασία, την ιδιαίτερη σημασία που έδειξαν για το ζήτημα και για την ουσιαστική αντιμετώπισή του.

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...