Γιάννης Παππάς: «Δόθηκε λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτήτων ταξί με την αντικατάσταση των οχημάτων»

Γιάννης  Παππάς: «Δόθηκε λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτήτων ταξί με την αντικατάσταση των οχημάτων»

 

Με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ, κ. Μάκη Κασιδιάρη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ΝησιωτικήςΠολιτικής κ.  ΓιάννηςΠαππάς. Συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημαπου προέκυψε στους ιδιοκτήτεςταξίΡόδουσχετικά με την αντικατάσταση των οχημάτων Ταξί και ξεκίνησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ένα ζήτημα, όπου, με επιτυχίαπαρενέβη ο κ. Παππάςασχολούμενοςαπό την αρχή, με ειλικρινήαφοσίωση.

 

Αναφορικά με τηθετικήεξέλιξη της υπογραφής της απόφασης από την Υφυπουργό Μεταφορών κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, για παράταση προθεσμίας της  ισχύος του προγράμματος αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ ο Υφυπουργόςδήλωσε:

 

«Από την πρώτη στιγμή στάθηκα στο πλευρό των επαγγελματιών ιδιοκτητών, στο δίκαιο αίτημά τους που άφορα στην  αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ, με οχήματα από έξι έως εννέα θέσεις. Το συγκεκριμένο αίτημα των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, είχα μεταβιβάσει προσωπικάστον πρώην Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή και στον πρώην Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο.

 

Έπειτα από διαδοχικές συσκέψεις με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά  αλλά και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας TAΞΙ, κ. Κασιδιάρη, με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Ρόδου, Σάββα Χατζηγεωργίου καθώς και με επαγγελματίες του κλάδου, δόθηκε λύση, με την απόφαση που υπέγραψε σήμερα η Υφυπουργός Μεταφορών, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, για την παράταση της προθεσμίας ισχύος  του προγράμματος αντικατάστασης Ε.Δ.Χ ΤΑΞΙ.

 

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ, και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Ρόδου, Σάββα Χατζηγεωργίου, για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και των τουριστών μας, ακόμα πιο εύκολη και απλή.

Είμαστε εδώ, στο πλευρό τους, παρόντες στα προβλήματα, για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα με άμεσεςδραστικέςλύσεις για τους επαγγελματίες» κατέληξεολοκληρώνοντας ο κ. Παππάς.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...