Γιάννης Κουμπιάδης: Τείχος σιωπής απο το Δικαστήριο για τις ενστάσεις του Δήμου Ρόδου - Απαράδεχτα τα σχόλια Καρίκη για Χατζηδιάκο

Ζητήσαμε την άποψη του γνωστού δικηγόρου της Ρόδου που χειρίζεται την ένσταση απο την πλευρά του Χατζή Χατζηευθυμίου για τα εκλογικά αποτελέσματα στο δήμο της Ρόδου, Γιάννη Κουμπιάδη για την μη έκδοση μέχρι σήμερα της απόφασης, αν δηλαδή το νέο δ.σ Ρόδου θα προσχωρήσει κανονικά η αν θα οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές. Ο κ. Κουμπιάδης μας έδωσε την παρακάτω απάντηση όπου σχολιάζει και τις χθεσινές δηλώσεις του Στράτου Καρίκη σχετικά με την ορκωμοσία του νέου δ.σ.
Κυρία Βενιανάκη
Κανένα νέο δεν υπάρχει , σ αυτό που με ρωτάτε , δηλαδή σ ΄ ότι αφορά τις αποφάσεις επι των  ενστάσεων  κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών . Είναι φανερό πια ότι  θα  «καβαντζάρουμε»  το Δεκαπενταύγουστο .  Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει  κυριολεκτικά  πανταχόθεν  τείχος σιωπής από πλευράς  Δικαστηρίου  .
 Επιτρέψτε μου όμως  να σχολιάσω  τα όσα  πικρόχολα αλλά και απαράδεχτα διάβασα σήμερα  στο τύπο   από  πλευράς του αγαπητού κ. Καρίκη , που   αποτελούν   επανάληψη  του ίδιου λάθους του  για δήθεν επηρεασμό από το νέο Δήμαρχο (το δις εξαμαρτείν…..) .
Λυπούμαι αλλά το δικό μου σχόλιο γι αυτά πού είπε και δημοσιεύτηκαν   σήμερα είναι ότι χρησιμοποιεί αυτός και όσοι κρύπτονται  πίσω του  τη γνωστή παλαιάς κοπής μεθοδολογία  όχι μόνο  με τη σημερινή δήλωση του ,  αλλά  εδώ και καιρό με τα όσα μεθοδευμένα και επιτηδευμένα  ακούγονται και γράφονται  εδώ και μήνα.
 Δηλαδή    επιχειρούν   ανοήτως να επιτύχουν   υπέρ αυτών (πλευράς Καρίκη)
την εύνοια  δια της μεθόδου της αντανακλάσεως   των   όσων  κατηγορούν   ότι δήθεν επιχειρεί μια άλλη πλευρά   υπέρ της .  
Ουσιαστικά με το μεθοδευμένο αυτό τρόπο  επιχειρούν  να επηρεάσουν  εξ αντανακλάσεως   την    ούτως ή άλλως ανεπηρέαστη δικαιοσύνη , η οποία όλοι έχουν πλέον εμπεδωμένη την πεποίθηση ότι στη προκειμένη περίπτωση είναι και απροσπέλαστη  και άφαντη , μέχρι να εμφανισθεί αιφνιδιαστικά δημοσιευμένη η απόφαση .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...