Γάκης: Μας πήραν τους μισθούς δεν θα μας πάρουν και τα σπίτια μας! Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς!!!

Ανακοίνωση Τύπου

Ρόδος 17-8-2013

Μας πήραν τους μισθούς δεν θα μας πάρουν και τα σπίτια μας

Οι μάσκες πλέον έπεσαν!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε και επίσημα την απαγόρευση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τα τέλη του 2013.

Η κυβέρνηση σε συμφωνία με την τρόικα, μετά από την αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας, τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων, προωθεί ρυθμίσεις ώστε να πάρει και τα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων και μικροεπαγγελματιών.

Η προπαγάνδα που αναπτύσσουν, η κυβέρνηση και τα φίλια σ’ αυτή μνημονιακά ΜΜΕ, ότι τάχα αυτό θα γίνει με κοινωνικά-εισοδηματικά κριτήρια, μοιάζει με ανέκδοτο, που όμως δεν γελάει κανένας.

Αποκρύπτουν το γεγονός ότι εκατομμύρια έλληνες πολίτες δεν έχουν πλέον κανένα εισόδημα ή έχουν μειωθεί οι μισθοί τους πάνω από 50% με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές-βιοποριστικές τους ανάγκες, πολύ περισσότερο τα στεγαστικά τους ή άλλα δάνεια που έχουν συνάψει.

Μοναδική λύση είναι το πάγωμα των δανείων για όσους έχουν απολυθεί από την εργασία τους ή δεν έχουν κανένα εισόδημα, η διαγραφή ή το κούρεμά τους, ανάλογα με την εισοδηματική και την οικογενειακή τους κατάσταση ή τη μείωση που είχαν στους μισθούς και τις συντάξεις.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να «κουρεύει» μισθούς και συντάξεις, να «τρώει» τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων, να μην μειώνει τις τιμές των βασικών καταναλωτικών αγαθών και το μόνο που κάνει να είναι η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών και η κατάσχεση των σπιτιών.

Οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μικροεπαγγελματίες και οι άνεργοι δεν θα επιτρέψουν να τους πάρουν και το τελευταίο πράγμα που τους έχει απομείνει: Το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους!

Θα αγωνιστούμε όλοι με όλα τα μέσα! Δεν θα τους επιστρέψουμε!

Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς!!!

Δημήτρης Γάκης ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...