Β. Καλοπήτας από την Μαλώνα: «Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική διοίκηση στο νησί μας»

Β. Καλοπήτας από την Μαλώνα: «Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική διοίκηση στο νησί μας»

 

Για την αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων με την εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων, όπως προβλέπεται μέσα από το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο», ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μαλώνας κ. Νεκτάριο Μουστακέλλη ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξής του, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας αλλά και σε κατοίκους της περιοχής που παραβρέθηκαν στη συνάντηση, τους βασικούς άξονες του προγράμματός του με στόχο να κάνει η Ρόδος τη στροφή προς την Νέα Εποχή.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο», συνεχάρη τον πρόεδρο της Μαλώνας για το έργο του παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της τελευταίας τετραετίας που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι που υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και επισήμανε πως είναι απαραίτητο οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων να έχουν αναβαθμισμένο ρόλο προκειμένου να μπορούν να παρεμβαίνουν αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής τους.

«Στόχος μας είναι να είμαστε ένας Δήμος Πρότυπο συμμετοχικής Δημοκρατίας. Να συναποφασίζουμε με τον πολίτη, να προχωράμε μαζί με τον πολίτη.  Θέλουμε και μπορούμε, ως αυριανή δημοτική αρχή, να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική διοίκηση στο νησί μας», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο και τους παρευρισκόμενους. 

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης ο κ. Ν. Μουστακέλλης ενημέρωσε των υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Βάιο Καλοπήτα αναλυτικά για τα ζητήματα της καθημερινότητας της περιοχής, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων και με τους κατοίκους που παρακολούθησαν τη συνάντηση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...