Β. Καλοπήτας: «Τα αναπτυξιακά έργα και τα ειδικά κίνητρα για τους κατοίκους των νησιών αποτελούν προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ»

Β. Καλοπήτας: «Τα αναπτυξιακά έργα και τα ειδικά κίνητρα για τους κατοίκους των νησιών αποτελούν προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ»

- Η ανάγκη υλοποίησης μιας σειράς έργων υποδομής στο νησί, που αποτελεί έναν από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς, αναδείχθηκε κατά τη συνάντηση που είχε στην Κάρπαθο το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Βάιος Καλοπήτας, με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Νισύριο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη δημοτική κοινότητα της Αρκάσας όπου είχε επαφές με τον πρόεδρο κ. Μηνά Χουβαρδά με τον οποίον συζήτησαν για θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους.

Το απόγευμα ο κ. Βάιος Καλοπήτας, είχε επαφές με φίλους και συντρόφους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την πορεία του Κινήματος μέχρι τις εκλογές και την ανάγκη πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά να δείξουν με τον πολιτικό τους λόγο ότι το κόμμα έχει γυρίσει σελίδα.

«Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, έργα για την βελτίωση των λιμανιών και της οδοποιίας, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, για την ανάπλαση των κεντρικών οδών και των παραλιών, για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας και την ανάπτυξη του τουρισμού που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των Καρπάθιων, είναι απαραίτητο να δρομολογηθούν από την κυβέρνηση της ΝΔ, φροντίζοντας παράλληλα, όπως έχει υποχρέωση, για την απρόσκοπτη ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αναπτυξιακή προοπτική του. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να μιλά για στήριξη της νησιωτικότητας όσο παραμένουν στον αέρα σημαντικά αναπτυξιακά έργα και άλυτα προβλήματα όπως είναι οι δασικοί χάρτες που χαρακτηρίζουν την Κάρπαθο δασική έκταση στο 73% του νησιού. Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, όπως έχει πει ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης, τα αναπτυξιακά έργα και τα ειδικά κίνητρα για τους κατοίκους των νησιών αποτελούν προτεραιότητα γι΄αυτό και είναι σημαντικό να κάνουμε τον ήλιο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα. Διότι οι νησιώτες και ο ελληνικός λαός αξίζουν περισσότερα», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Κάρπαθο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...