Β. Καλοπήτας: «Νοσοκομείο Ρόδου ώρα μηδέν: Αναζητείται αρμόδιος για να ντραπεί!»

Β. Καλοπήτας: «Νοσοκομείο Ρόδου ώρα μηδέν: Αναζητείται αρμόδιος για να ντραπεί!»

- Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου τα προβλήματα συσσωρεύονται και η αδιαφορία των «αρμοδίων» είναι ικανή να θέσει πλέον σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών.

Στην ευαίσθητη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Ρόδου έφτασαν στο σημείο οι γιατροί να κάνουν έρανο ζητώντας την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να αποκατασταθεί η λειτουργία του κλιματισμού εν μέσω καλοκαιριού και επικείμενου καύσωνα!

Ας μας πουν οι κύριοι «αρμόδιοι» της 2ης ΥΠΕ, του Υπουργείου Υγείας, της κυβέρνησης, αν διαθέτουν την στοιχειώδη ευαισθησία να ντραπούν που εξαιτίας τους αναγκάζονται οι γιατροί μας να επαιτούν ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη στον κλιματισμό τουλάχιστον της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η υγεία των βαρέως πασχόντων ασθενών.

Κύριοι της κυβέρνησης για το Νοσοκομείο της Ρόδου απαιτείται ολιστική προσέγγιση. Επιτέλους έχετε ευθύνη να ανταποκριθείτε στις εκκλήσεις των γιατρών, των νοσηλευτών, των εργαζομένων, της τοπικής κοινωνίας που περιμένουν από εσάς να πράξετε το καθήκον σας: Να ενδιαφερθείτε για την υγεία των Δωδεκανησίων!

Ποτέ άλλοτε ο τομέας της Υγείας δεν αντιμετώπιζε τόσα προβλήματα αλλά και τόσο προκλητική αδιαφορία σε όλα τα επίπεδα. Από την κάλυψη των κενών θέσεων μέχρι την αποκατάσταση του κλιματισμού στο Νοσοκομείο της Ρόδου, από τα κτηριακά προβλήματα μέχρι την επί μήνες κενή θέση του διοικητή, ο κοινός παρονομαστής είναι η ολιγωρία και η ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ να δώσει λύσεις!

Κύριοι της κυβέρνησης είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν σήμερα στο Νοσοκομείο της Ρόδου αλλά και για όσα θα συμβούν στο εξής ως απόρροια της ανεύθυνης στάσης σας.

Αν δεν έχετε εσείς την ευαισθησία να ντραπείτε, ντρεπόμαστε εμείς για λογαριασμό σας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...