Βόμβα Σόιμπλε για την δόση! Τζάμπα τα τραπεζώματα και το "ξεσκόνισμα" στην Ελλάδα...

Σύμφωνα με το Bloomberg, το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας θα καθυστερήσει την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, διότι έχουν υλοποιηθεί μόνο πέντε από τα 22 προαπαιτούμενα στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.

Έτσι, "παγώνει" η αναγκαία δόση για την Ελλάδα και το θέμα της θα συζητηθεί αύριο στο Euro Working Group, ενώ το ΔΝΤ αναμένεται να συνεδριάσει στις 29 Ιουλίου.

Απάντηση Στουρνάρα

Με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή για τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, το οποίο έλαβε ήδη αριθμό ΦΕΚ και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, υλοποιούνται και τα 22 προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης.

Αυτό επισημαίνεται από το υπουργείο Οικονομικών, μετά από σημερινά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας φέρεται να αναφέρει ότι η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα θα καθυστερήσει, διότι η χώρα δεν έχει εγκρίνει 5 από τα 22 προαπαιτούμενα μέτρα.

Σημειώνεται ότι αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το Euro Working Group για να αποφασίσει την εκταμίευση της δόσης, ύψους 2,5 δισ. ευρώ, ενώ το ΔΝΤ συνεδριάζει στις 29 Ιουλίου για να συζητήσει την εκταμίευση του τμήματος της συνολικής δόσης που αναλογεί στο Ταμείο.

ΠΗΓΗ: παραπολιτικά - ενικος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...