Βρόμα και δυσοσμία στην Παλιά Πόλη από λύματα...

Στο έλεός της αφήνεται καθημερινά στην καρδιά του καλοκαιριού η Μεσαιωνική Πόλη, με τους επισκέπτες της να μένουν έκπληκτοι από διάφορες τραγικές καταστάσεις. Συγκεκριμένα, σήμερα ακόμη αποκαταστάθηκε βλάβη σε αποχετευτικό αγωγό στην πλατεία Ιπποκράτους και στην οδό Σωκράτους, ο οποίος γέμισε, με αποτέλεσμα από το μεσημέρι της Κυριακής να έχει ξεχειλίσει και να πλημμυρίζουν οι δρόμοι της Παλιάς Πόλης με λύματα.
Η υπομονή και η ανοχή των καταστηματαρχών εξαντλήθηκαν και από την πρώτη στιγμή ενημέρωσαν τη ΔΕΥΑΡ, την Αστυνομία, το Λιμενικό και τον ίδιο τον δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά. Η βλάβη όμως αποκαταστάθηκε μόλις σήμερα το πρωί, αφού η Μεσαιωνική Πόλη δυσφημίστηκε ήδη εδώ και δύο μέρες, με τους τουρίστες να μην μπορούν, λόγω της δυσοσμίας, να απολαύσουν τη βόλτα τους στο μνημείο.
«Όλοι αδιαφόρησαν από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα αυτό. Πέρασαν δύο μέρες για να αποκατασταθεί η βλάβη στον αγωγό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της Παλιάς Πόλης» δήλωσε σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Κουκούλης.
«Από τη στιγμή που τα έργα με τους αγωγούς δεν έχουν ολοκληρωθεί, διότι δεν υπάρχουν πλέον χρήματα, θα έχουμε δυστυχώς συνέχεια αυτά τα προβλήματα και υπεύθυνες είναι όλες οι δημοτικές αρχές από την αρχή του έργου μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς διοικούμαστε από χαλβάδες» δήλωσε από την πλευρά του σήμερα στον ΠΑΛΜΟ το μέλος του συλλόγου καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης Διαμαντής Φοιτός.
Παλμός

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...