Βράβευση του Αγγελου Φραγκάκη απο τα "OTA AWARDS" ως ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας 2019-2023

Τα βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης OTA AWARDS ανέδειξαν και βράβευσαν ως τον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας για την τετραετία 2019 - 2023 τον κ. Φραγκάκη Ευάγγελο Δήμαρχο Χάλκης.

Ανάμεσα σε 332 Δήμους που διαιρείται η χώρα μας, ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος κατέκτησε την πρωτιά και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019 - 2023 από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 100 μέλη που εκπροσωπούσαν εξίσου τον Ακαδημαϊκό, τον Πολιτικό αλλά και τον Επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας με πολύχρονη εμπειρία αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου των υποψηφιοτήτων που κλήθηκαν να αξιολογήσουν.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν η κ. Ρογκάκου Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Η λαμπερή τελετή βράβευσης διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο. Το νησί της Χάλκης έχει μια βροντερή παρουσία και αποδεικνύει καθημερινά ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που ενώνει την διοίκηση με την πολιτική και το κράτος με την κοινωνία. Το νησί της Χάλκης αποτελεί παράδειγμα για ολόκληρη την χώρα μας και φανερώνει ότι η ακρίτες νησιώτες έχουν ψυχή και σθένος.

Ο Δήμαρχος Χάλκης στον λόγο του κατά την βράβευση ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την σκληρή καθημερινή δουλεία τους, την οικογένεια του που στηρίζει τα βήματα του και την κοινωνία της Χάλκης που στέκει γενναία, τα καλοκαίρια και τους σκληρούς χειμώνες και υψώνει την ελληνική σημαία στην άκρη της πατρίδας μας.

Επιπλέον ο Δήμος Χάλκης βραβεύτηκε με τα παρακάτω βραβεία: 1ο βραβείο στην κατηγορία «κοινωνική αλληλεγγύη & συνοχή» για την ενεργειακή κοινότητα Χάλκης «Κάλχιον», 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργεια» για το Πράσινο Νησί της Χάλκης, 1ο βραβείο στην κατηγορία «Βιώσιμη κινητικότητα – Μεταφορές» για την δράση «Electric one», 2ο βραβείο στην κατηγορία «Περιβάλλον – Κλιματική αλλαγή» για την Χάλκη 1o Gr- Eco Island, 2ο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργεια» για την Ενεργειακή Κοινότητα «Κάλχιον».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...