Βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Β΄βάθμιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος», σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου, υλοποιεί βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Β΄βάθμιας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να υλοποιηθεί • Βιωματικό σεμινάριο 5 δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων με θέμα: «Ήχος λόγος και εικόνα: Παιχνίδια ή παιδαγωγικά εργαλεία; »

Στόχος του σεμιναρίου είναι η αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων για την ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Στις συναντήσεις θα αξιοποιηθούν ως ερεθίσματα η μουσική, η λογοτεχνία, η σωματική έκφραση, το παιχνίδι ρόλων και η εικόνα, έτσι ώστε να εμπλουτιστεί ο ρόλος του εκπαιδευτικού – παιδαγωγού, ο οποίος διαμορφώνει μαθησιακή ατμόσφαιρα αλλά και ενισχύει το βιοψυχοκοινωνικό μεγάλωμα των μελών της. Ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 6-8 μ.μ.

Εξαιτίας του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες δε θα ξεπερνούν τα 20 άτομα. Για δηλώσεις συμμετοχών στο τηλ. 22410-77205 Συμμετοχές καθημερινά 8:30 -14:30 έως και τις 12 Οκτωβρίου. Όλα τα προγράμματα της «Διόδου» παρέχονται δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 2241-0-77205 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.kpdiodos.pblogs.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...