Βιοχημικός της ΕΛΑΣ για δολοφονία Τοπαλούδη: Κηλίδες αίματος σε όλα τα δωμάτια του εξοχικού!....

Στην υπόθεση Τοπαλούδη, η βιοχημικός της Ελληνικής Αστυνομίας κατέθεσε ότι βρέθηκε αίμα της δολοφονημένης κοπέλας σε διάφορα σημεία του σπιτιού του Ροδίτη κατηγορούμενου καθώς και στο όχημα με το οποίο την μετέφεραν στη θάλασσα. «Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα», υποστήριξε η γιαγιά του 23χρονου.

Συγκεκριμένα, η γιαγιά του 23χρονου κατηγορουμένου, υποστήριξε ότι δεν είδε ούτε άκουσε κάτι, παρότι βρισκόταν στον κάτω όροφο, από το σπίτι όπου βρισκόταν στα χέρια των δύο κατηγορουμένων η Ελένη Τοπαλούδη. «Μακάρι να άκουγα», είπε, «θα ξύπναγα τον γιό μου και θα ανεβαίναμε επάνω» ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι ο εγγονός της δεν έκανε τίποτε.

Ωστόσο η βιοχημικός της ΕΛ.ΑΣ, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο, είπε ότι είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος της φοιτήτριας σχεδόν σε όλα τα δωμάτια του εξοχικού. Είπε επίσης πως και στο αυτοκίνητο του 23χρονου, εντοπίστηκε αίμα της φοιτήτριας, την οποία σύμφωνα με τη δικογραφία οι δύο κατηγορούμενοι είχαν οδηγήσει σε απόκρημνη περιοχή και την είχαν ρίξει ζωντανή στη θάλασσα.

Νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όταν η μητέρα της άτυχης Ε. Τοπαλούδη, στη διάρκεια δηλώσεων, που έκανε η γιαγιά και ο πατέρας του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου, ξέσπασε σε βάρος τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-Πολιτικός χρόνος, αμφίσημη πολυσυζητημένη έννοια, νεολογισμός; επικοινωνιακό...
Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...