Βιβλιοπαρουσίαση ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Βιβλιοπαρουσίαση ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΡΑ» -Την Κυριακή 30 Ιουλίου, ο Δήμος Κάσου διοργάνωσε την πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του αγαπητού μας συμπατριώτη Δημήτρη Βοναπάρτη «ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΡΑ», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΛΙΑ. Πρόκειται για ένα λυρικό ποίημα, μια πραγματική ιστορία αγάπης, που διαδραματίστηκε στην Κάσο, τον προηγούμενο αιώνα.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή, που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης. Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην πολύχρονη προσφορά του Δημήτρη Βοναπάρτη. Στη συνέχεια, ο γραμματέας της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Γιάννης Φραγκούλης διάβασε σύντομα αποσπάσματα από τους προλόγους του βιβλίου και συγκεκριμένα της Δημάρχου Κάσου, του πρώην Υπουργού κ. Φώτη Κουβέλη και του Μανώλη Βοναπάρτη, γιού του ιατρού Δημήτρη Βοναπάρτη. Ακολούθησε η αναλυτική αναφορά στο περιεχόμενο του βιβλίου από τον κ. Μιχάλη Σκουλιό και την κ. Εύα Βοναπάρτη, με ενδιάμεσες παρεμβάσεις – απαγγελίες του συγγραφέα Δημήτρη Βοναπάρτη και της Ειρήνης Βοναπάρτη.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, οι Γιώργος Βοναπάρτης (βιολί), Ηλίας Διακάκης (λαούτο) και Δημήτρης Περσελής του Σάββα (λύρα) συνόδευαν αριστουργηματικά τις Θωμαϊς Βοναπάρτη και Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη που τραγούδησαν μελοποιημένα αποσπάσματα από το περιεχόμενο του βιβλίου.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

Φωτογραφικό υλικό

Βασίλειος Υψηλάντης

Βασίλειος Υψηλάντης

Ελευθερία Φτακλάκη

Παρασκευή Ελευθερία (Λίτσα) Φτακλάκη

Ιωάννης Παππάς

Ιωάννης Παππάς

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Ιωάννης Παππάς συνεχίζει τις περιοδείες του στο νησί της Ρόδου -Τα αιτήματα των...
Ρόδος, 22 Ιουνίου 2019-Θερμή υποδοχή του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στην...
Ο Ιωάννης Παππάς κατέθεσε την υποψηφιότητά του       Την...
Mε χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου,  ξεκίνησε το πιο...