Βιβλιοπαρουσίαση ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Βιβλιοπαρουσίαση ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΡΑ» -Την Κυριακή 30 Ιουλίου, ο Δήμος Κάσου διοργάνωσε την πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του αγαπητού μας συμπατριώτη Δημήτρη Βοναπάρτη «ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΡΑ», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΛΙΑ. Πρόκειται για ένα λυρικό ποίημα, μια πραγματική ιστορία αγάπης, που διαδραματίστηκε στην Κάσο, τον προηγούμενο αιώνα.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή, που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης. Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην πολύχρονη προσφορά του Δημήτρη Βοναπάρτη. Στη συνέχεια, ο γραμματέας της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Γιάννης Φραγκούλης διάβασε σύντομα αποσπάσματα από τους προλόγους του βιβλίου και συγκεκριμένα της Δημάρχου Κάσου, του πρώην Υπουργού κ. Φώτη Κουβέλη και του Μανώλη Βοναπάρτη, γιού του ιατρού Δημήτρη Βοναπάρτη. Ακολούθησε η αναλυτική αναφορά στο περιεχόμενο του βιβλίου από τον κ. Μιχάλη Σκουλιό και την κ. Εύα Βοναπάρτη, με ενδιάμεσες παρεμβάσεις – απαγγελίες του συγγραφέα Δημήτρη Βοναπάρτη και της Ειρήνης Βοναπάρτη.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, οι Γιώργος Βοναπάρτης (βιολί), Ηλίας Διακάκης (λαούτο) και Δημήτρης Περσελής του Σάββα (λύρα) συνόδευαν αριστουργηματικά τις Θωμαϊς Βοναπάρτη και Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη που τραγούδησαν μελοποιημένα αποσπάσματα από το περιεχόμενο του βιβλίου.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
"Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου έπειτα από συμπλοκή 4...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....