Βασίλης Υψηλάντης: Χρέος μας να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να προγραμματίσουμε τη συντήρηση και υποστήριξη των υποδομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-26  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

-Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Μετά τη χθεσινή τραγική για τη Ρόδο μας ημέρα, η ηρεμία επανήλθε. Η απώλεια ενός συνανθρώπου μας, επιτείνει τη στεναχώρια μας και προσωπικά επιθυμώ να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της εκλιπούσης .

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο της Ρόδου, τους Προέδρους και τα Μέλη των Τοπικών Κοινοτικών Συμβουλίων που επλήγησαν από τη θεομηνία, τις υπηρεσίες  και τους εθελοντές για την κοπιώδη προσφορά τους τις δύσκολες ώρες. Όπως επίσης, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για την προνοητική τους απόφαση να κλείσουν εντελώς την υπό κατάρρευση γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη.

Μετά και από την  καταστροφική αυτή νεροποντή, αποτελεί χρέος μας,  με συνεργασία, όχι μόνον να αποκαταστήσουμε τις ζημιές αλλά και να προγραμματίσουμε  έγκαιρα τη συντήρηση και υποστήριξη των υποδομών.»

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...
Ρόδος, 10Ιουνίου2020 - Μήνυμα του Προέδρου της Dodekanisos Seaways, Χρήστου Σπανού, για το...