Βασίλης Υψηλάντης: Χρέος μας να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να προγραμματίσουμε τη συντήρηση και υποστήριξη των υποδομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-26  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

-Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Μετά τη χθεσινή τραγική για τη Ρόδο μας ημέρα, η ηρεμία επανήλθε. Η απώλεια ενός συνανθρώπου μας, επιτείνει τη στεναχώρια μας και προσωπικά επιθυμώ να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της εκλιπούσης .

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο της Ρόδου, τους Προέδρους και τα Μέλη των Τοπικών Κοινοτικών Συμβουλίων που επλήγησαν από τη θεομηνία, τις υπηρεσίες  και τους εθελοντές για την κοπιώδη προσφορά τους τις δύσκολες ώρες. Όπως επίσης, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για την προνοητική τους απόφαση να κλείσουν εντελώς την υπό κατάρρευση γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη.

Μετά και από την  καταστροφική αυτή νεροποντή, αποτελεί χρέος μας,  με συνεργασία, όχι μόνον να αποκαταστήσουμε τις ζημιές αλλά και να προγραμματίσουμε  έγκαιρα τη συντήρηση και υποστήριξη των υποδομών.»

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...