Βασίλης Υψηλάντης: "Διανοίγονται δρόμοι συνεργασίας με την Ινδονησία και με άλλες Ασιατικές χώρες"

"Διανοίγονται δρόμοι συνεργασίας με την Ινδονησία και με άλλες Ασιατικές χώρες" τόνισε ο Βασίλης Υψηλάντης υποδεχόμενος χθες τον Αντιπρόεδρο του Ινδονησιακού Κοινοβουλίου.
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης υποδέχθηκε χθές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας - Ινδονησίας, τον Αντιπρόεδρο του Ινδονησιακού Κοινοβουλίου, κ. HajriyantoYasinThohari συνοδευόμενο από  πολυμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία.
Κατά την ομιλία του ο κ. HajriyantoYasinThohari αναφέρθηκε στις δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας με την Ελλάδα και ειδικότερα με τη Ρόδο, καθώς επίσης και στην ενδυνάμωση των εμπορικών και πολιτιστικών σχέσεων των δύο κρατών.
Ο Βασίλης Υψηλάντης, υπογραμμίζοντας το πολύ καλό επίπεδο των διμερών σχέσεων και τις αξιοποιήσιμες δυνατότητες ανάπτυξης των οικονομικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ινδονησίας, τόνισε, μεταξύ άλλων,  ότι η Ρόδος μπορεί να καταστεί ένας δυναμικός τουριστικός προορισμός για τις χώρες της Ασίας. Επίσης αναφέρθηκε στην λειτουργία του Ινστιτούτου Ναυτικού Δικαίου της Ρόδου, όπου μπορεί να δεχθεί φοιτητές - διπλωμάτες από τη χώρα αυτή.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...