Βασίλης Υψηλάντης: Αποκαταστάθηκε η χορήγηση βίζας στους Ρώσους - Επίσκεψη στα "Posidonia 2013"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01.06.2013 Βασίλειος -Νικόλαος Α. Υψηλάντης: Έχει πλήρως αποκατασταθεί κάθε πρόβλημα χορήγησης VISA στη Ρωσία χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της Κυβέρνησης. Επισκέφτηκε την έκθεση "Posidonia 2013" και παρέστη χθες στα βραβεία CUONI Nordic δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τις αυξητικές τάσεις που έχουμε από τουρίστες των Σκανδιναβικών Κρατών. ________________________________________________________________________________________________

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ για το Θαλάσσιο Τουρισμό "Posidonia 2013" που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Με την ευκαιρία επισκέφθηκε τα περίπτερα του Λιμενικού Ταμείου Ρόδου, του Λιμενικού Ταμείου Κω καθώς και το περίπτερο του Δήμου Πάτμου. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους των περιπτέρων και τους συνεχάρη για τα εξαιρετικά καλαίσθητα περίπτερα καθώς και την άρτια παρουσίαση των λιμενικών εγκαταστάσεων των περιοχών που εκπροσωπούν και τόνισε ότι πρωτοβουλίες όπως αυτές είναι πολύ χρήσιμες για να καταστήσουν τα νησιά μας βασικούς άξονες και προορισμούς του τουρισμού κρουαζιέρας και yachting.

Κατά την εκεί παρουσία του διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους μας του τουρισμού ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης έχει αποκατασταθεί πλήρως κάθε πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στη χορήγηση VISA στη Ρωσία.

Χθες τέλος ο κ. Υψηλάντης παρέστη στις βραβεύσεις που έγιναν, από τον τουριστικό όμιλο CUONI Nordic, σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της Ρόδου, σε μια όμορφη τελετή στο ξενοδοχείο «ΜΥΘΟΣ» στ’ Αφάντου, συνεχάρη τους βραβευθέντες και εξήρε τις αυξητικές τάσεις προσέλκυσης τουριστών από τις Σκανδιναβικές χώρες και την προτίμησή τους που ξαναρχίζουν να δείχνουν στη Ρόδο και τα νησιά μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...