Βασίλης Παπανικόλας: Χρειάζεται Προσπάθεια, Θέληση, Σχέδιο, Συνέργερση και Δράση για να καλυτερέψουμε τη ζωή και τη χώρα μας!

Σε λίγο αποχαιρετούμε το 2018 και η ανθρώπινη φύση μας γεμίζει με την ελπίδα ότι από το χρονικό αυτό ορόσημο και μετά, η ζωή μας θα γίνει καλύτερη και τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για μας... Πως θα μπορούσε άλλωστε ο άνθρωπος να αντέξει αυτή τη ζωή χωρίς να ελπίζει;...

Την ίδια ελπίδα έχω κι' εγώ, αν και κάπως τροποποιημένη...
Κι εγώ ελπίζω, μέσα από τα τρίσβαθα της ψυχής μου πως το 2018 που προσωπικά μου φέρθηκε με μεγάλη σκληρότητα και λιγόστεψε τις καρέκλες στο φετινό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας, θα φύγει παίρνοντας μαζί του την κακοτυχιά τη δική μου και όλου του κόσμου μαζί!!!!!

Μαζί με την ελπίδα όμως, όπως κάθε άνθρωπος με κοινή λογική, γνωρίζω ότι ούτε με διαπιστώσεις και περιγραφές, αλλά ούτε με ευχές και επιθυμίες θα μπορέσουμε ποτέ να καλυτερέψουμε ούτε τη ζωή μας ούτε και τη χώρα μας !...

Χρειάζεται Προσπάθεια, Θέληση, Σχέδιο, Συνέργερση και Δράση!... Τίποτα δεν θα μας έλθει έτοιμο εξ ουρανού, ούτε θα μας το φέρει σαν δώρο ο καινούργιος χρόνος, αν εμείς παραμένουμε απλοί θεατές της ζωής μας..!!!!!!!

- Με αυτές τις σκέψεις, Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ

Πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...