Βασίλης Κινούς, διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Ρόδου: Καμία χαλάρωση, πιστή τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοιού!

Με αφορμή το σημερινό κρούσμα κορονωιού στη Ρόδο, ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου Βασίλης Κινούς έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook, υπενθυμίζοντας μας οτι ο "κορονωιός είναι εδώ και πρέπει να τηρούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Μάλιστα επισημαίνει οτι η τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη σε μάς εδώ αφού οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο της Ρόδου είναι τεράστιες. Η ανάρτηση είναι η παρακάτω: "Μετά το άνοιγμα των συνόρων στην χώρα μας είναι αναμενόμενο να υπάρξουν κρούσματα covid 19 εισαγόμενα στην Ελλάδα αλλά και στην περιοχή μας.
Αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε όλοι είναι να μην χαλαρώνουμε και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας για εμάς και τους συνανθρώπους μας.
Επίσης να αυξήσουμε την προσοχή μας όσον αφορά την προστασία των ευπαθών ομάδων στις οικογένειες μας.
Πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ότι είμαστε πιθανοί φορείς ώστε με αυτό τον τρόπο να αποφεύγουμε τις επαφές με τους γύρω μας και κυρίως με αυτούς που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες για να τους προστατέψουμε.
Επισης με το να δείξουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης βοηθάμε τις δομές υγείας της περιοχής μας να παραμείνουν όρθιες αφού οι ελλείψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό είναι δυστυχώς τεράστιες.

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ως τον ελάχιστο φόρο τιμής που οφείλει να αποτίσει η Πολιτεία στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρεμαστινού...
Ο Μανώλης Σαββής είναι ο νέος Διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο,...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ-Πολιτικός χρόνος, αμφίσημη πολυσυζητημένη έννοια, νεολογισμός; επικοινωνιακό...
Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...