Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Φεύγουν τα σημάδια της κρίσης. Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός μόνιμου εκθετηρίου τοπικών προϊόντων στο νησί μας.»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη χθες στα εγκαίνια της 49ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.
Στην ομιλία του ο βουλευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι φεύγουν τα σημάδια της κρίσης και αυτό είναι εμφανές στην έκθεση. Επίσης  τόνισε ότι είναι παρήγορο ότι  η έκθεση εφέτος έχει περισσότερους εκθέτες και  επανέλαβε για μια ακόμα φορά την ανάγκη δημιουργίας ενός μόνιμου εκθετηρίου τοπικών  προϊόντων στο νησί μας.
Ο κ. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εξαιρετική συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου, στους χώρους της έκθεσης και να απονείμει την τιμητική πλακέτα στον μαέστρο της φιλαρμονικής κ. Δημήτρη Χαλκιά.
Κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα της έκθεσης  συνομίλησε και συνεχάρη  τους εκθέτες ενώ στάθηκε  ιδιαίτερα στα περίπτερα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ρόδου, την ΕΥΘΥΤΑ, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...