Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το όραμα για να μπει η Κως στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά   με τη δημιουργία και λειτουργία προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Δήμο Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

- Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το όραμα για να μπει η Κως στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά   με τη δημιουργία και λειτουργία προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Δήμο Κω

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση της αναγκαιότητας και σκοπιμότητας της δημιουργίας και λειτουργίας προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Δήμο Κω.

Η δέσμευση, του Βασίλη Α. Υψηλάντη, η Κως να μπει στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά με συντονισμένες ενέργειες. Για το λόγο αυτό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής να φέρει σε πέρας ένα ζήτημα που λίμναζε δεκαετίες.

Εξάλλου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κω και τη Νίσυρο, από 19-21 Ιουνίου, όπου είχε την ευκαιρία να εξετάσει  θέματα που απασχολούν τα νησιά μας. Ειδικότερα στη Νίσυρο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο και τον επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Παναγιώτη Μάρτιν και συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικήτα. Ο δήμαρχος Νισύρου ευχαρίστησε τον βουλευτή για τη στήριξή του σε θέματα ζωτικής σημασίας για το νησί καθώς επίσης για την προώθηση και ικανοποίηση του αιτήματος προμήθειας αστυνομικού αυτοκινήτου στο Α.Τ Νισύρου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...