Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Ιδιαιτέρως ενθαρρυντική η ανακοίνωση ότι κυβέρνηση προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου»

Βασίλης Α. Υψηλάντης:

«Ιδιαιτέρως ενθαρρυντική η ανακοίνωση ότι κυβέρνηση προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου»

- Σε τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επανέλαβε το αίτημα, που πολλές φορές διατύπωσε αλλά και έθεσε και στην περσινή σύσκεψη για τα θέματα υγείας της Δωδεκανήσου στο υπουργείο Υγείας, για την ανάγκη άμεσης λειτουργίας Ακτινοθεραπευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου αλλά και σε υποστήριξη του αιτήματος της κ. Θ. Γεωργά για ίδρυση ρευματολογικής κλινικής. Στην τοποθέτησή του έλαβε τη διαβεβαίωση του υφυπουργού ότι προχωρά άμεσα ο σχεδιασμός και υλοποίηση της  Ακτινοθεραπευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με τη χορηγία της υλικοτεχνικής υποδομής από το ίδρυμα Νιάρχος, αλλά και ότι βάζει σε προτεραιότητα το αίτημα της κ. Γεωργά για δημιουργία ρευματολογικής κλινικής για τους πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι τις δύσκολες αυτές ώρες αντιμετώπισης των σοβαρών παρενεργειών της πανδημίας υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για την κυβέρνηση να προχωρήσει στην υλοποίηση μεγάλων αναγκών της Δωδεκανήσου.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πολύτιμα τεκμήρια για τις θαλάσσιες διαδρομές και τα αντικείμενα του εμπορίου, των ναυτικών της...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...
Κανονικά τελέστηκε η λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στη Ρόδο από τον...
Ένα βιβλίο για τη ζωή του Συμιακού Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, γραμμένο από το Νικολό Φαρμακίδη. - Ο...