Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Επιδοτείται το Μουσικό Σχολείο Ρόδου από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αγορά νέων μουσικών οργάνων.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

18/05/2022

- Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Επιδοτείται το Μουσικό Σχολείο Ρόδου από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αγορά νέων μουσικών οργάνων.»

-Με απόφαση του Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μάνου Κουτουλάκη επιχορηγείται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, προκειμένου να εφοδιαστεί με μουσικά όργανα και συναφή εξοπλισμό καθώς οι μαθητές και μαθήτριες του, συμμετέχουν με επιτυχία σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησιωτικό χώρο.

Το ποσό ανέρχεται στις 10.740, 00 ευρώ και αφορά το κόστος μουσικών οργάνων ύστερα από αίτημα που είχε υποβάλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης, ο οποίος σε συνέργεια με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ασχολήθηκε για την κατάθεση και ευόδωση του αιτήματος, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος: « γιατί με τον τρόπο αυτό θα ανανεωθούν τα μουσικά όργανα του ενός σχολείου που κάνει υπερήφανους τους Δωδεκανήσιους και προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό του Νομού μας ».

Ευχαριστεί δε θερμά, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του στην ικανοποίηση του αιτήματος.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...