Βάιος Καλοπήτας: Είμαι περήφανος για τις επιλογές μου - Προσφεύγω στο ΣτΕ και ζητώ την ανάκληση της απόφασης

Όταν έλαβα την τελική μου απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στις Δημοτικές Εκλογές έπραξα το αυτονόητο. Παραιτήθηκα από την εταιρεία που συμμετείχα ώστε να μην συντρέχει κανένας λόγος κωλύματος εκλογιμότητας ή ασυμβίβαστου.

Και αυτό το έκανα ένα μήνα πριν την κατάθεση της υποψηφιότητάς μου. Επομένως την ημέρα που την κατέθεσα δεν είχα κανένα ρόλο σε καμία εταιρεία. Ακριβώς όπως ορίζει ο νόμος.

Έχω πει από την αρχή της ένστασης που κατατέθηκε σε βάρος μου, ότι εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη. Όμως κατά την εκτίμηση μας η δικαστική απόφαση έχει εφαρμόσει και ερμηνεύσει απολύτως εσφαλμένα το νόμο. Για αυτό και θα προσφύγουμε άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την ανάκληση της απόφασης του Πρωτοδικείου της Ρόδου.

Μέχρι τότε αισθάνομαι ήρεμος γνωρίζοντας ότι η δημοτική μας παράταξη, θα συνεχίσει με επιτυχία το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή και για τον τρόπο που επιλέγουμε να πορευόμαστε.

Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές που έκανα τον Αύγουστο του 2023 για να προχωρήσουμε την Ρόδο μπροστά, και η Ρόδος να αλλάξει προς το καλύτερο με μπροστάρη τον Δήμαρχο μας, Αλέξανδρο Κολιάδη. Γιατί αυτό που ο τόπος μας έχει ανάγκη είναι να μπει τάξη σε έναν Δήμο που η προηγούμενη δημοτική αρχή ρήμαξε. Διοικητικά, Οικονομικά και Ηθικά.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καμπουράκης είχε μόνο σε ένα σημείο δίκιο. Πράγματι, κάποιος προσπαθεί να κάνει «μπλόφα». Μη αποδεχόμενος την απόφαση του Ροδιακού λαού, προσπαθεί εδώ και μήνες με μπλόφες να ποινικοποιήσει με κάθε τρόπο την ψήφο των συμπολιτών μας. Είναι το μόνο άλλωστε που του έχει απομείνει, αφού οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη.

Προχωράμε μπροστά.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...