Βάιος Καλοπήτας: Από σήμερα παραδίδω την Υποψηφιότητα μου στα χέρια σας. Πάμε ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ !

Βάιος Καλοπήτας: Από σήμερα παραδίδω την Υποψηφιότητα μου στα χέρια σας. Πάμε ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ !

-Παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου, και σε κλίμα ενότητας με παρευρισκόμενους από όλους τους πολιτικούς χώρους πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου, η πρώτη προεκλογική ομιλία του Υπ.Βουλευτή Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιου Καλοπήτα, στον τόπο καταγωγής του, στ’ Αφάντου.

Το «παρών» έδωσαν μέλη και στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., πρώην βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Σάββας Χατζησάββας, ο πρώην υπουργός κ. Κοσμάς Σφυρίου, ο πρώην βουλευτής και νομάρχης κ. Γιάννης Παρασκευάς, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Χρύσης, οι πρώην πρόεδροι του ΤΕΕ κ. Γιάννης Γλυνός και Πάνος Βενέρης, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Χάλκης ΑγγελοςΦραγκάκηςκαι πολλοί άλλοι, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία των νέων ανθρώπων της περιοχής και όχι μόνο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ,κ.κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και κ. Σαράντος Μπακρυσιώρης,  ενώ τον κ. Βάιο Καλοπήτα προλόγισαν οι τρεις πρώην δήμαρχοι Αφάντου κ.κ. Σταύρος Σταυρής, Σταμάτης Καβάδας, Σάββας Διακοσταματίου και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Χρύσης.

«Σε πείσμα των καιρών που οι νέοι άνθρωποι δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την πολιτική ζωή, ο Βάιος επιμένει να αγωνίζεται και πιστεύω ότι ο αγώνας του θα είναι νικηφόρος», ανέφερε ο κ. Σ. Σταυρής.

«Κύριε Σταυρή είναιη πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας για την υποψηφιότητα του Βάιου. Ο Βάιος πάντα φρόντιζε να ενημερώνεται για τα προβλήματα του τόπου μας και να αναζητά λύσεις, ακόμα κι όταν δεν ήταν ενεργός πολιτικά και αξίζει την στήριξή μας», δήλωσε ο κ. Στ. Καβάδας.

«Τα Αφάντου έχουν υποψήφιο βουλευτή κι αυτός ονομάζεται Βάιος Καλοπήτας. Το μήνυμα είναι απλό, στις 7 Ιουλίου να τον στηρίξουμε με την ψήφο μας.», ανέφερε ο πρώην δήμαρχος  Αφάντου και σημερινός αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρόδου κ. Σάββας Διακοσταματίου.

«Είμαι εδώ για να επαινέσω τον Βάιο Καλοπήτα ο οποίος κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. με το ήθος του και με την προσωπικότητά του», ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Χρύσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήταςαφού ευχαρίστησε τους ομιλητές για τα θερμά τους λόγια και τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξή του,ανοιξε την ομιλία τονίζοντας συγκινημένος πως είναι μεγάλη χαρά και τιμή να πραγματοποιείται αυτή  η εκδήλωσε στο χώρο που πήγε σχολείο και μεγάλωσε κατά την ομιλία του εστίασε:

 

Στην οικονομική κρίση

Αν οι πολιτικές δυνάμεις ήταν σοβαρές η κρίση θα διαρκούσε το πολύ τρία χρόνια, όπως έγινε σε όλη την Ευρώπη. Προφανώς το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα ήταν κατώτερο των περιστάσεων.Χωρίς να λέω ότι το ΠΑΣΟΚ τα έκανε όλα σωστά, έκανε και λάθη, όμως, έχει κάνει και πολλά καλά.

Στην απαξίωση της πολιτικής

Με την αποχή να καλπάζει, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε σε πολιτικά, μη νομιμοποιημένες, κυβερνήσεις. Αυτή η Ελλάδα που πάει να διαμορφωθεί είναι η Ελλάδα της κληρονομικής ισχύος και την έχουμε στρατηγικό μας αντίπαλο.

Στην ανάγκη για ίσες ευκαιρίες

Να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη για τους Έλληνες. Για να φύγουμε από την κρίση, δεν θα φύγουμε ένας ένας όπως θεωρούν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις αλλά όλοι μαζί. Η Ελλάδα άνθισε, όταν δημιουργήθηκε  μία ισχυρή μεσαία τάξη.Η κρίση θα τελειώσει όταν αυτή οικοδομηθεί ξανά. Απαραίτητη προϋπόθεση, να αποκατασταθεί η αδικία της κατάργησης του των μειωμένων συντελεστών  ΦΠΑ.

Στην Κλιματική Αλλαγή

Η δική μας γενιά είναι η πρώτη γενιά, η οποία βιώνει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και η τελευταία γενιά, η οποία θα μπορέσει να κάνει κάτι ουσιαστικό για να την αναστρέψει.Ως τουριστική περιοχή βρισκόμαστε σε τρομερή ανασφάλεια, το φυσικό και πολιτιστικό μας περιβάλλον κινδυνεύει. Πρέπει να δράσουμε άμεσα.

Στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού Προβλήματος

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το φόβο και την οικονομική ανασφάλεια των νέων για να κάνουν οικογένεια.Πρέπει να δώσουμε την πρώτη ενέργεια στους νέους να δημιουργήσουν.

Στην καταλυτική συνεισφορά της παράταξης στην πατρίδα

Τα σύνορα της πατρίδας μας ,το κοινωνικό κράτος , η Ευρωπαϊκή πορεία αλλά και οι δύσκολες αποφάσεις για να σταθεί ο τόπος όρθιος φέρουν την σφραγίδα της παράταξης. Αλλά και η προοπτική του τόπου μας σήμερα,  περνάει από την παράταξή  μας. Μπορούμε να είμαστε ένας καταλύτης προόδου για την χώρα.

«Απευθύνομαι σε εσάς, με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης. Είμαι ένας άνθρωπος της εποχής μου. Αντιλαμβάνομαι τα νέα προβλήματα, μπορώ να οργανώσω τις λύσεις που θα δοθούν.Ζητώ την Εμπιστοσύνη σας.Ζητώ εντολή ανανέωσης.Ζητώ να παλέψω  για τις ευκαιρίες που δικαιούται η νέα γενιά, και την ασφάλεια που δικαιούνται οι άλλες γενιές.Ζητώ να εργαστώ για την ενότητα της κοινωνίας, του τόπου και της πατρίδας μας. Ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να παλέψω, για το χωριό μας, για το Νησί μας, για τα Δωδεκάνησα, για την πατρίδα μας.Ζητώ να δώσουμε τα χέρια, εδώ στ’ Αφάντου, και να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ, για μία μεγάλη Ανατροπή. Μία ανατροπή που θα σας κάνει περήφανους,

Πάμε λοιπόν στις 7 Ιουλίου να δώσουμε ΜΑΖΙ, τη μάχη

-        Για το χωριό μας

-        Για το νησί μας

-        Για τα Δωδεκάνησα

-        Για την Αλλαγή

-        Για την ΕΛΛΑΔΑ

Από αυτή την στιγμή παραδίδω την υποψηφιότητά μου στα χέρια σας!», ανέφερε κλείνοντας  την ομιλία του καταχειροκροτούμενος και εμφανώς συγκινημένος για την αποδοχή και την ανταπόκριση, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Βάιος Καλοπήτας.

#twra_mazi #kinima_allagis

#Dodecanisa #vaioskalopitas

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...