Αύριο η υπογραφή για τον φορέα προστασίας του Πάρκου Ροδίνι

Αγαπητοί φίλοι,
Μετά την συνάντησή μας στο Ροδίνι την Παρασκευή 4/10/2013 όπου και ανακοινώθηκε η πρόθεση ίδρυσης και λειτουργίας φορέα για την ανάδειξη και προστασία του Πάρκου Ροδίνι και αναγνώστηκε το καταστατικό του φορέα, σας καλούμε αύριο Τετάρτη 9/10/2013 και ώρα 19.00 μμ στην αίθουσα του Ροδινιού, όπου θα αναγνωστεί και θα υπογραφεί το καταστατικό του Φορέα (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) και θα εκλεγεί η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Το υπογεγραμμένο καταστατικό θα σταλεί στο Εθνικό Μητρώο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, όπου θα λάβει αριθμό και εν συνεχεία θα κατατεθεί στο ΠΡωτοδικείο για αναγνώριση. Μόλις λάβουμε την έγκριση από το Πρωτοδικείο, εν συνεχεία μαζί με την ολοκληρωμένη πρόταση και μελέτη που ήδη έχει εκπονηθεί θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου για την Προγραμματική συμφωνία παραχώρησης του χώρου.
 
Καλείστε να παρευρεθείτε να ενημερωθείτε και να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στην φιλόδοξη και απαραίτητη προσπάθεια για το Πάρκο μας.
 
Σας επισυνάπτουμε υπεύθυνη δήλωση που είναι απαραίτητη για αυτούς που θα υπογράψουν και η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή από Αστυνομία.
 
Με εκτίμηση
Η Ομάδα Φορέα ΡΟΔΙΝΙ
 


Στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:03 μ.μ., ο χρήστης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Κοινόν Δωδεκανησίων ΑΜΚΕ <protovoulia1@gmail.com> έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι,
Μετά την συνάντησή μας στο Ροδίνι όπου και ανακοινώθηκε η πρόθεση ίδρυσης και λειτουργίας φορέα για την ανάδειξη και προστασία του Πάρκου Ροδίνι και σε συνέχεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος σας να συμμετάσχετε σε αυτό το φορέα, σας αποστέλλουμε το καταστατικό ίδρυσης καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται.
 
Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του Ροδινιού θα γίνει η παρουσίαση της ίδρυσης του φορέα, όπου και καλείστε να παρευρεθείτε να ενημερωθείτε και να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στην φιλόδοξη και απαραίτητη προσπάθεια για το Πάρκο μας.
 
Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε:
 
1. Το καταστατικό του Φορέα
2. Υπεύθυνη δήλωση και φόρμα εγγραφής σε εκτυπώσιμη μορφή την οποία και θα συμπληρώσετε
3. Πληροφορίες σχετικά με τις Συνεταιριστικές Κοινωνικές Επιχειρήσεις
 
Η Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει να είναι θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής (ΚΕΠ, Αστυνομικό Τμήμα ή δημόσια Υπηρεσία)
 
Με εκτίμηση
 
Η Συντονιστική Γραμματεία της Πρωτοβουλίας "Κοινόν Δωδεκανησίων"
 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...