Αφίξεις των πρώτων ακτοπλοϊκών και αεροπορικών δρομολογίων για το 2024 στην Η.Ν. Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : «Αφίξεις των πρώτων ακτοπλοϊκών και αεροπορικών δρομολογίων για το 2024 στην Η.Ν. Κάσο» .

 

  Tο εθιμοτυπικό πλέον καλάθι με τις θερμότερες ευχές  παραδόθηκε   όπως και κάθε χρόνο στα  πρώτα  δρομολόγια   του έτους  ακτοπλοϊκά και αεροπορικά .  Στην Η.Ν. Κάσο  το  πρώτο δρομολόγιο για το 2024 αφίχθηκε την  Πρωτοχρονιά  στον Δημοτικό Αερολιμένα « Μάρκος  Μαλιαράκης»  όπου υποδέχτηκαν το πλήρωμα και τον  κυβερνήτη του  αεροσκάφους της Aegean - Olympic air  οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Φραγκούλης και Γιώργος Κουριάντακης εκφράζοντας εκ μέρους  όλων των Κασιωτων τις  θερμότερες ευχές για το νέο έτος  .  

 

 Ακόμα  την  Τρίτη  2  Ιανουαρίου με την άφιξη του πρώτου δρομολογίου του  Βlue Star Χίος   ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου  Κάσου   Μιχάλης  Ερωτοκρίτος   αφού παρέδωσε το αντίστοιχο καλάθι στον πλοίαρχο του πλοίου , ευχήθηκε  στον ίδιο αλλά και στο πλήρωμα καλή  χρονιά  με  καλά ταξίδια και  ήρεμες  θάλασσες .

 

  Τέλος  την ίδια μέρα  παραδόθηκε το εν λογω καλάθι με θερμές ευχές για καλή χρονιά, υγεία και ευημερία  και  στο  πλήρωμα του σκάφους  "KASOS PRINCESS "  από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Φραγκούλη .

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...