Αρχοντούλα Λεντάκη- Πρόεδρος Πανκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου: « Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και στο μέλλον»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα :Αρχοντούλα Λεντάκη- Πρόεδρος Πανκαρπαθιακού  Συλλόγου Ρόδου: « Θέλουμε να είμαστε  χρήσιμοι και στο μέλλον»
-«Τι και αν ζούμε μακριά/πίσω η καρδιά μας μένει/ στην όμορφη την Κάρπαθο/την πολυαγαπημένη»
Μπορεί με αυτή τη  μαντινάδα να  έκλεισε τον χαιρετισμό της η κυρία Αρχοντούλα Λεντάκη, Πρόεδρος του Πανκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου κατά την τελετή παράδοσης του Στεγάστρου στο Λιμάνι Πηγαδίων(01/03), σίγουρα όμως ενδυνάμωσε την παρουσία του Συλλόγου στα καρπαθιακά πράγματα.
 «Ως Διοικητικό Συμβούλιο  του Πανκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, που μπορέσαμε να φανούμε χρήσιμοι στη γενέτειρά μας την Κάρπαθο, αξιοποιώντας  τις εισφορές των μελών μας.» τονίζει . « Υποχρέωσή μας είναι  εκτός  από το να κρατήσουμε ζωντανή την παροικία μας στο φιλόξενο νησί της Ρόδου, να έχουμε   στραμμένο το βλέμμα μας και στην Κάρπαθό μας.          
Αναφερόμενη στην εν λόγω  προσφορά του Συλλόγου δηλώνει  ότι « αφού διαπιστώσαμε την ανάγκη   να υπάρχει ένα στέγαστρο  επιβατών  στο λιμάνι, αποφασίσαμε να το κατασκευάσουμε με τη βοήθεια του εκλεκτού συμπατριώτη μας Μάκη Μαυρολέων  και της ομάδας  του , που έκανε δωρεά  τη μελέτη του σχεδιασμού, εμπνευσμένο από την συμβολική εικόνα του Γλάρου. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε πολλές γραφειοκρατικές  δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε. Συνεργαστήκαμε άψογα με τους αδερφούς Σεβδαλή  που ήταν οι κατασκευαστές και μας βοήθησαν . Ευχαριστίες οφείλουμε και στον Λιμενάρχη Καρπάθου, ο οποίος αγαπά πολύ το νησί μας . Ευχαριστούμε  επίσης  τον Δήμαρχο κ. Ηλία Λάμπρο  που μας  ετοίμασε μία όμορφη και σεμνή τελετή. Ευχόμαστε το Στέγαστρο  να είναι καλορίζικο και να το ευχαριστηθούν κάτοικοι και επισκέπτες.»

Για το μέλλον η κυρία Λεντάκη εκφράζει την γενικότερη επιθυμία του Συλλόγου : « Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι  και στο μέλλον . Για τον λόγο αυτό συμφωνήσαμε  με τον εξαιρετικό φίλο μου κ. Ηλία Βασιλαρά να έχουμε  πολιτιστικές ανταλλαγές, αρχής γενομένης  από το Φεστιβάλ Σκανταλόπετρας  με εμφανίσεις χορευτικών  από τα νησιά της Δωδεκανήσου καθώς και την παρουσίαση μιας μουσικοχορευτικής παράστασης του Συλλόγου κατά τον Σεπτέμβριο. Οι λεπτομέρειες  βέβαια θα ανακοινωθούν εν καιρώ…»
     
                                                    Από το Γραφείο τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...