Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εργασίες για την επισκευή της αίθουσας στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου - Προχωρά η συνεργασία των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Υγείας για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ-8 Οκτωβρίου 2014-ΘΕΜΑ: «Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εργασίες για την επισκευή της αίθουσας στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου. Προχωρά η συνεργασία των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Υγείας για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου»

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χ. Αθανασίου, και τον Πρόεδρο της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική είχε σήμερα συνάντηση ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Κόνσολας.
Τέθηκε το ζήτημα της άμεσης επισκευής της αίθουσας στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου, που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά.
Αποφασίστηκε τη Δευτέρα να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης προκειμένου σύντομα να δοθεί σε χρήση και να αποσυμφορήσει τη λειτουργία των δικαστηρίων.
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της αξιοποίησης του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου, που αποτέλεσε πρόταση και πρωτοβουλία του κ. Κόνσολα προς τα συναρμόδια Υπουργεία.
Υπάρχει ήδη πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση και εντός της εβδομάδας θα υπάρχει νέα συνάντηση ανάμεσα στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας για να οριστικοποιηθούν οι δράσεις, τα έργα αλλά και οι υπηρεσίες που θα μετεγκατασταθούν.
Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε, επίσης, και το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης στα Δωδεκάνησα, επισημαίνοντας ότι μπορούν να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν μέσα από τη δεξαμενή της κινητικότητας αλλά και από μετατάξεις.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...