Από 15 Οκτωβρίου η εξέταση των οδηγών θα πραγματοποιείται στα ιδιωτικά ιατρεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Από 15 Οκτωβρίου η εξέταση των οδηγών θα πραγματοποιείται στα ιδιωτικά ιατρεία.

Μετά την πεντάμηνη αναστολή των συμβάσεων των ιατρών μελών του Ι.Σ.Ρόδου με το γραφείο συγκοινωνιών και μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο λάβαμε ομόφωνη απόφαση για την έναρξη ατομικών συμβάσεων των μελών μας με το γραφείο Συγκοινωνιών.
Κατά το διάστημα αυτό διαπιστώσαμε την πλήρη αδιαφορία της πολιτείας σε θέματα που άπτονται της δημόσιας οδικής ασφάλειας.
Η κινητοποίηση μας είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίησητων εμπλεκόμενων φορέων και ειδικά το Υπουργείο Μεταφορών ότι η έκδοση ιατρικής βεβαίωσης ενός υποψήφιου οδηγού είναι εξόχως σημαντικήπράξη για τη δημόσια ασφάλειακαι δεν περιορίζεται μόνο σε οικονομικά κριτήρια.
Η έναρξη εξέτασης των οδηγών και υποψήφιων οδηγών θα αρχίσει από  τους συμβεβλημένους ιατρούς στα ιδιωτικά τους ιατρείααπό την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, ημερομηνία κατά την οποία θα αναρτηθεί σχετικός πίνακας με όλα τα ονόματα των ιατρών στο Γρ. Συγκοινωνιών και τα ΚΕΠ.
Η επιλογή των ιατρών από τους υποψήφιους οδηγούς  θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους χωρίς υποδείξεις τρίτων.

Για τον ΙΣΡ

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Απ. Μαντάς

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...