Από το διαδίκτυο συνεχίζεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ - Το μεσημέρι θα εκπέμψει σήμα ξανά η δημόσια τηλεόραση

Το μεσημέρι θα εκπέμψει σήμα ξανά η δημόσια τηλεόραση

Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να εξαλειφθούν τα τεχνικά προβλήματα στη δημόσια τηλεόραση και το σήμα της ΕΡΤ να επανέλθει στον τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό και διαδικτυακό «αέρα», ωστόσο για την ώρα στην τηλεόραση, στη συχνότητα της ΕΡΤ παίζει ακόμα μπάρες και οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν την εκπομπή τους διαδικτυακά.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σταματάει το μαύρο στην ΕΡΤ μέχρι να δημιουργηθεί ο νέος φορέας της κρατικής τηλεόρασης και με προσωρινή διαταγή διατάσσει την αναστολή εκτέλεσης της κοινής υπουργικής απόφασης για την ΕΡΤ ως προς το σκέλος της διακοπής μετάδοσης εκπομπών και της αναστολής λειτουργίας των συχνοντήτων της κρατικής τηλεόρασης.

Με την απόφαση αυτή δίνεται η εντολή ώστε η ΕΡΤ να συνεχίσει να εκπέμπει η ΕΡΤ, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και μέσω διαδικτύου έως ότου γίνει πράξη η απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργηθεί ο νέος φορέας ο οποίος θα την αντικαταστήσει.

Την ίδια ώρα μετά την απόφαση του ΣτΕ, οι ερμηνείες που δόθηκαν ήταν πολλές. Να σταματήσει το μαύρο στην ΕΡΤ και να επαναλειτουργήσει με κανονικό πρόγραμμα ή να επαναλειτουργήσει με ντοκιμαντέρ και επαναλήψεις εκπομπών. parapolitika

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...