Απόψε η βράβευση του Μίμη Πλέσσα - Θα ακολουθήσει συναυλία

Ολοκληρώνεται απόψε η εκδήλωση «Επιρροές στο χρόνο… Δωδεκάνησα και Πολιτισμός» με την βράβευση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα μαζί με συναυλία.
Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα το απόγευμα στη Μεσαιωνική Τάφρο στις 18:00 μ.μ., πέντε νησιά της Δωδεκανήσου (Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Πάτμος, Κάρπαθος) παρουσιάζουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους την ιστορία, τον πολιτισμό και τη λαογραφία τους.

Στις  21:00 θα πραγματοποιηθεί η διεθνής βράβευση του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca (Βατικανό) για την ασύνορη προσφορά του στη μουσική και  τον παγκόσμιο πολιτισμό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική συναυλία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη με τη συμμετοχή των: Fide Koksal, Σπύρου Κλείσσα, Νάσου Σωπύλη και Δημήτρη Στασινού.

Στις εκδηλώσεις θα παραστεί ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και μέλος των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Hakki Burak.

Σας γνωρίζουμε ότι τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca θα εκπροσωπήσει η Γενική Γραμματέας, Αρχαιολόγος–Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη, ο σπουδαίος σκηνοθέτης και μέλος της Επιτροπής Προεδρίας των Βραβείων κ. Γιάννης Σμαραγδής, η Συντονίστρια Ελλάδας, Καθηγήτρια Φωτεινή Βρύνα, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων– Αρχιτέκτονας Αντώνης Γιαννικουρής, η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων – Πολιτική Επιστήμων, Δώρα Αυγουλίδου και στελέχη και μέλη των Βραβείων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...