Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κατταβιάς για τις προσλήψεις στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο

Ομόφωνη Απόφαση Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κατταβιάς

  • Να μην καταργηθεί, σε καμία περίπτωση, το κριτήριο  της εντοπιότητας στις νέες προσλήψεις της ΔΕΗ Α.Ε.,   τηρώντας η Διοίκηση τις έγγραφες δεσμεύσεις της, οι οποίες αποδεικνύουν ότι, για την ίδρυση των εργοστασίων της Νότιας Ρόδου και της Σορωνής-Θεολόγου, θα υπήρχε η ρήτρα της εντοπιότητας.
  • Να μην επιτραπεί, σε καμία περίπτωση, η κάλυψη των θέσεων με το σύστημα της μεταθετότητας, το οποίο θα λειτουργήσει σε βάρος των τοπικών μας κοινωνιών.
  • Να εξαντληθούν όλα τα νόμιμα μέσα, προκειμένου να εμποδιστεί η μεθόδευση για την κατάργηση της εντοπιότητας στις προσλήψεις,
  • Να μην ισχύσει η μεταθετότητα.
  • Να καταργηθεί ο Νόμος 4643/03-12-2019, που δίνει το δικαίωμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., μετά από εισήγηση της Επιτροπής Προσλήψεων και Αμοιβών, να ορίζει τα κριτήρια στις προσλήψεις πάσης φύσεως προσωπικού, και να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς, που θέτει στις προσλήψεις της ΔΕΗ Α.Ε. την εντοπιότητα, ως πρώτο κριτήριο.

Η σημερινή Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε., ας λάβει σοβαρά υπόψη της την απόφαση του Συμβουλίου τηρώντας  τις έγγραφες συμφωνίες της επιχείρησης, διότι η Τοπικές Κοινωνίες βρίσκονται σε αναβρασμό!!!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...