Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την παράταξη "Ρόδος Αξιών"

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 6/6/2019 

-Στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος προχώρησαν τα μέλη της παράταξης «Ρόδος Αξιών» που συναντήθηκαν χτες, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και του δεύτερου γύρου.

Ο επικεφαλής της Δημήτρης Κρητικός και τα μέλη της, συζήτησαν εκτενώς γύρω από τις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στη Ρόδο, καθώς επίσης και για τη συμμετοχή της παράταξης σε αυτές, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσει την παρουσία και την πορεία της στα τοπικά πράγματα.

Ο κ. Κρητικός αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους που πλαισίωσαν την παράταξη και πίστεψαν στη «Ρόδος Αξιών», δήλωσε ότι ο ίδιος αναλαμβάνει την όποια ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν επίσης οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί στο μέλλον η παράταξη, ώστε να συνεχίσει να υπηρετεί τις αξίες και τα οράματά της για την αναβάθμιση του νησιού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Τα μέλη της παράταξης εξουσιοδότησαν τον κ. Κρητικό να συμμετάσχει σε όποιες συζητήσεις γίνουν με την παράταξη του νέου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, στο πλαίσιο της συνεργασίας που προβλέπει η εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής.

Η «Ρόδος Αξιών» είναι ανοιχτή σε συνεργασίες μετά όμως από προγραμματική συμφωνία με τις δημοτικές παρατάξεις προς όφελος του νησιού και των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...