Αποστολή του Ι.Σ.Ρ στη Τήλο, αφιερωμένη στον δήμαρχο και γιατρό Τάσο Αλιφέρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου , η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η εταιρεία Γαληνός στην Τήλο

* Η αποστολή  είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο ιατρό & δήμαρχο  
Τάσο Αλιφέρη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & την εταιρεία ΑΜΚΕ «Γαληνός» μεταβαίνουν  με   7 ειδικευμένους ιατρούς στην Τήλο*.   
Η αποστολή θα φτάσει την Παρασκευή  στις 27.09.2013 το απόγευμα ατμοπλοϊκώς και θα επιστρέψει την Κυριακή 29.09.2013 το μεσημέρι . Ο συντονισμός και η οργάνωση γίνεται από την εταιρεία Γαληνός την υπεύθυνη κα Δέσποινα Μουτάφη, την Δήμαρχο κα Καμμά Μαρία ,τον πρόεδρο του ΙΣΡ κ. Χρήστο Μαντά και την Διευθύντρια του Π.Π. Ιατρείου Τήλου    κα Μαρία Μαλισσιόβα .
Οι εξετάσεις  των κατοίκων, ενηλίκων και παιδιών θα πραγματοποιηθούν στο Περιφερειακό ιατρείο στα Λιβάδια το Σάββατο 28/09/2013 πρωί 09:00-12:00 &  απόγευμα 17:00-20:00 καθώς και την Κυριακή 29/9/2013 το πρωί  08:00-10:00.
 

Η αποστολή  είναι αφιερωμένη στο αείμνηστο ιατρό και δήμαρχο Τήλου Τάσο Αλιφέρη στην μνήμη του  οποίου θα γίνει τρισάγιο  και κατάθεση στεφάνου το μεσημέρι του Σαββάτου  από το κλιμάκιο του ΙΣΡ  και τον επικεφαλή του κλιμάκιου ιατρό χειρουργό κ. Μανώλη Γρηγοριάδη . Στην αποστολή συμμετέχουν  οι ιατροί  Γιαννιώτης  Γεράσιμος    Ορθοπαιδικός,      Καλαβρέζος Εμμανουήλ   ΩΡΛ , Μαυρονικόλας  Πέτρος      Παιδίατρος,     Μητσού Γεωργία    Δερματολόγος , Κοιλιάς Στυλιανός  Καρδιολόγος , Γρηγοριάδης Μανώλης Χειρουργός και Τσέρκης  Ηλίας    Παθολόγος .
Γραφείο Τύπου ΙΣΡ
        
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...