Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στο Καστελόριζο με τη συνδρομή και την υποστήριξη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή υποστηρίζει με το Πολεμικό Ναυτικό, την ιατρική αποστολή της Ομάδας Ιατρών Αιγαίου στο Καστελλόριζο από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022. Συγκεκριμένα, την αποστολή συνοδεύει, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. (ΥΙ) Κωνσταντέλλος Γεώργιος και Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο θα μεταφέρει την ιατρική ομάδα από την Ρόδο στο Καστελλόριζο, για την παροχή εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους του.

O Διευθυντής Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. (ΥΙ) Κωνσταντέλλος Γεώργιος δήλωσε τα εξής:

«Το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θεωρεί μέρος της αποστολής του, πέραν της ασφάλειας των θαλασσών μας και την έμπρακτη κοινωνική προσφορά του στον ελληνικό νησιωτικό πληθυσμό σε όλη την ελληνική επικράτεια. Για το λόγο αυτό το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υποστηρίζει κάθε εθελοντική κοινωνική δραστηριότητα, επ’ ωφελεία του νησιωτικού πληθυσμού μας, με προτεραιότητα τα απομακρυσμένα και απομονωμένα νησιά μας.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...