Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στην Πάτμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη με την πρόεδρο της ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ» Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Μουτάφη Δέσποινα

-H Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ», Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μουτάφη Δέσποινα, συναντήθηκε την Τρίτη 11-2-2014 με τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη για να τον ενημερώσει για τις   προγραμματισμένες  δράσεις του 2014, της αποστολής  Ιατρικών Κλιμακίων με ιατρικές ειδικότητες που στερούνται τα νησιά, μέσα στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής για την προαγωγή της Υγείας, της Μέριμνας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης των κατοίκων της Δωδεκανήσου. Οι ιατρικές αποστολές συνεχίζουν να γίνονται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, τους Δήμους των νησιών και τα κατά τόπους Αγροτικά Ιατρεία ή Κέντρα Υγείας. Το πρόγραμμα επισκέψεων για το πρώτο τετράμηνο αφορά τα νησιά: Πάτμο, Κάσο, Καστελλόριζο, Νίσυρο, Κάρπαθο, Τήλο, Σύμη και Χάλκη.
    Επίσης τον ενημέρωσε ότι  την Παρασκευή 14-2-14 και το Σάββατο 15-2-2014 Ιατρικό Κλιμάκιο θα επισκεφθεί  την Πάτμο.
    Οι ιατρικές ειδικότητες που θα συμμετέχουν στο κλιμάκιο, και που επιλέχθηκαν βάση των αναγκών του νησιού και των γιατρών που είναι διαθέσιμοι να ταξιδέψουν, θα  είναι οι παρακάτω:
1.    Πνευμονολόγος
2.    Ρευματολόγος
3.    Ορθοπεδικός
4.    Παιδίατρος
5.    ΩΡΛ
Τον ενημέρωσε ότι στον συντονισμό των ενεργειών τής αποστολής του Ιατρικού Κλιμακίου λαμβάνουν μέρος, εκτός της ιδίας για την  «ΓΑΛΗΝΟΣ», ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου δια του Προέδρου του, κ. Χρήστου Μαντά, ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Στόικος Γρηγόρης  και το Κέντρο Υγείας Πάτμου.
      Τα ραντεβού των πολιτών για εξέταση, κλείνονται στο Κέντρο Υγείας Πάτμου. Οι εξετάσεις των πολιτών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14-2-14 και το  Σάββατο 15-2-14.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...