Απλήρωτοι κινδυνεύουν να μείνουν οι υπάλληλοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Περιπλέκεται η υπόθεση για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τελικά να μην πληρωθούν τους μήνες που εργάστηκαν.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, Νίκος Ρεσβάνης, το ένταλμα που γύρισε πίσω στο Δήμο ο επίτροπος πρέπει να σταλεί για έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην Αθήνα και ουδείς γνωρίζει τι επιφυλλάσει το μέλλον.
ΝΙΚΟΣ ΡΕΣΒΑΝΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ
Ο κ. Ρεσβάνης με χθεσινές δηλώσεις ζήτησε από την περιφερειακή αρχή να καταβάλει το ποσό για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους και στη συνέχεια να τα βρουν με τον δήμο που θα έβαζε τα χρήματα στην προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφή για την πρόσληψη των εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ
«Το πρόβλημα με την καταβολή των δεδουλευμένων μας επιδεινώθηκε, διότι η έγκριση του εντάλματος πρέπει να γίνει από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην Αθήνα. Πρέπει να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα, επειδή περιμένουμε αυτά τα χρήματα για να πληρώσουμε όσο μπορούμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε. Πιστεύουμε ότι η περιφέρεια πρέπει να μας βοηθήσει δίνοντας τα χρήματα για την καταβολή των δεδουλευμένων μας και μετά να τα βρει με τον δήμο» τόνισε ο κ. Ρεσβάνης και πρόσθεσε τα εξής:
«Μάλλον ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν ρωτήθηκε για τη σύμβαση που έχει υπογραφεί και επέστρεψε πίσω το ένταλμα για την πληρωμή των δεδουλευμένων μας. Πιστεύω ότι κάποιο λάθος έγινε στη σύμβαση και αυτό έπρεπε να το βρουν πριν από δύο μήνες και όχι τώρα».
palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...