Απινιδωτής στο δημαρχείου Λέρου

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, στον εξωτερικό χώρο του δημαρχιακού μεγάρου, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση ενός απινιδωτή, μια κίνηση που συμβάλλει στην πρόληψη αλλά και προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας.
Μετά το πέρας της τοποθέτησης του μηχανήματος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τόνισε ότι η πολύτιμη αυτή πρωτοβουλία του Δήμου μας σε συνεργασία πάντα με την ομάδα έρευνας και διάσωσης Λέρου, ενδεχομένως δύναται να σώσει ζωές.
Η Δημοτική Αρχή Λέρου, έχοντας υπόψιν την προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας, δρα με γνώμονα την ασφάλεια -πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Για τη συγκεκριμένη –άκρως θετική- δράση, ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου, τον κ. Παναγιώτη Βάρνα καθώς και τα μέλη της ομάδας έρευνας και διάσωσης Λέρου, τόσο για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, όσο και για το εν γένει έργο τους, και ανακοινώνει ότι σύντομα ο Δήμος Λέρου θα προμηθευτεί δυο απινιδωτές που θα παραδοθούν στην ομάδα έρευνας και διάσωσης.
Τέλος ο κ. Κόλιας δήλωσε ότι με πρωτοβουλία της ομάδας έρευνας και διάσωσης Λέρου θα προχωρήσει άμεσα σε επιμορφωτικά σεμινάρια του προσωπικού του Δήμου για τη χρήση απινιδωτή αλλά και για λοιπά θέματα διάσωσης - πρόληψης - εκτάκτων αναγκών.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πολύτιμα τεκμήρια για τις θαλάσσιες διαδρομές και τα αντικείμενα του εμπορίου, των ναυτικών της...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...
Κανονικά τελέστηκε η λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στη Ρόδο από τον...
Ένα βιβλίο για τη ζωή του Συμιακού Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, γραμμένο από το Νικολό Φαρμακίδη. - Ο...