Απινιδωτής στο δημαρχείου Λέρου

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, στον εξωτερικό χώρο του δημαρχιακού μεγάρου, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση ενός απινιδωτή, μια κίνηση που συμβάλλει στην πρόληψη αλλά και προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας.
Μετά το πέρας της τοποθέτησης του μηχανήματος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τόνισε ότι η πολύτιμη αυτή πρωτοβουλία του Δήμου μας σε συνεργασία πάντα με την ομάδα έρευνας και διάσωσης Λέρου, ενδεχομένως δύναται να σώσει ζωές.
Η Δημοτική Αρχή Λέρου, έχοντας υπόψιν την προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας, δρα με γνώμονα την ασφάλεια -πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Για τη συγκεκριμένη –άκρως θετική- δράση, ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου, τον κ. Παναγιώτη Βάρνα καθώς και τα μέλη της ομάδας έρευνας και διάσωσης Λέρου, τόσο για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, όσο και για το εν γένει έργο τους, και ανακοινώνει ότι σύντομα ο Δήμος Λέρου θα προμηθευτεί δυο απινιδωτές που θα παραδοθούν στην ομάδα έρευνας και διάσωσης.
Τέλος ο κ. Κόλιας δήλωσε ότι με πρωτοβουλία της ομάδας έρευνας και διάσωσης Λέρου θα προχωρήσει άμεσα σε επιμορφωτικά σεμινάρια του προσωπικού του Δήμου για τη χρήση απινιδωτή αλλά και για λοιπά θέματα διάσωσης - πρόληψης - εκτάκτων αναγκών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...