Απατεώνες κτύπησαν και στη Λέρο! Χρησιμοποιούν τα ονόματα δυο αντιδημάρχων για εξαπάτηση πολιτών

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, Αντιδήμαρχοι Λέρου κ. Γρεκός Κυριάκος και κ. Καστής Δημήτριος, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδεμία σχέση έχουμε είτε με τη θεσμική μας ιδιότητα, είτε με την ιδιότητά μας ως πολίτες, με τις ενέργειες απατεώνων οι οποίοι προσπαθούν να παραπλανήσουν συμπολίτες μας μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, παριστάνωντας ότι πρόκειται για δήθεν επείγοντα ζητήματα που αφορούν εμάς ή τον Δήμο Λέρου.

Εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας, διότι οι άγνωστοι απατεώνες προσποιούμενοι εμάς ή άλλους ευυπόληπτους πολίτες, προσπαθούν να παραπλανήσουν επιχειρηματίες και ιδιώτες και να τους παρασύρουν σε οικονομικές συναλλαγές.

Ο Δήμος Λέρου, όπως και οι υπόλοιποι Δήμοι, συναλλάσσεται μέσω των οικονομικών υπηρεσιών του και με συγκεκριμένες διαδικασίες.

Για την ασφάλειά των συνδημοτών μας παρακαλούμε να μην κατατίθενται χρήματα σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, απλά επειδή κάποιος άγνωστος προέβη σε τηλεφωνική κλήση.

Η συγκεκριμένη μορφή απάτης, δυστυχώς έχει επεκταθεί και σε άλλους δήμους της χώρας, στοχοποιώντας Δημάρχους, Αντιδημάρχους και λοιπά πολιτικά πρόσωπα.

Τέλος παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που ενδεχομένως έλαβαν παραπλανητικά τηλεφωνήματα από απατεώνες, να καταθέσουν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, βοηθώντας τις αρχές, στη σύλληψη των δραστών».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Έναν μεγάλο τυχερό που έγινε πλουσιότερος κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ ανέδειξε η κλήρωση της Κυριακής...
Ρόδος 12/2/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συνήλθε...
Ρόδος 12-02-2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θέμα: Καταδίκη απρεπούς συμπεριφοράς του δημάρχου Ρόδου...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...