Απάντηση του Γιάννη Παππά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου

Απάντηση του Γιάννη Παππά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου.

 

«Για ακόμη μια φορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, ψεύδονται, ξεχνώντας πως οι πολίτες έχουν μνήμη και θυμούνται τα πεπραγμένα τους.

Αγαπητές κι αγαπητοί συντοπίτες, του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, να είστε σίγουροι, πως οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμόνησαν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων,  που κατέστησε τα νησιά μας αποθήκες ψυχών με εκατοντάδες χιλιάδες κατατρεγμένους ανθρώπους.

Δεν λησμόνησαν την «χαλαρή» στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα που αφορούν την άμυνα και την εξωτερική πολιτική, τις απορίες του κυρίου Τσίπρα για το αν η θάλασσα έχει σύνορα και τις απόψεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Άλλωστε, κατά τα λεγόμενα ορισμένων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ «δεν πειράζει και να χάσουμε μερικά νησιά».

Δεν λησμόνησαν, ότι η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με δίκη της απόφαση και χωρίς κανένα λόγο, κατήργησε ένα μοναδικό κεκτημένο για τα νησιά μας, τους μειωμένους φορολογικούς συντελεστές.

Αγαπητά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν, ότι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα σύνορα θωρακίστηκαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύθηκαν με νέα συστήματα και η εικόνα της χώρας αναβαθμίστηκε διεθνώς.

Δεν λησμονούν, επίσης, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε πράξη ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, την ανέγερση νέου και σύγχρονου νοσοκομείου στην Κω με δημόσια χρηματοδότηση, μέσω της ΚΤΥΠ Α.Ε.

Τέλος, οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμονούν, ότι επί της δίκης μας διακυβέρνησης τα νησιά μας σημείωσαν τους μεγαλύτερους αριθμούς και τα περισσότερα ρεκόρ στην ιστορία του τουρισμού. Ρεκόρ τα οποία ήρθαν μετά από προετοιμασία, σκληρή δουλειά και αγώνα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...