Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικού στον Νίκο Κανταρζή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ‘‘Ο κ. Κανταρζής δυσκολεύεται να κατανοήσει τη λογική της Περιφερειακής Αρχής επειδή μέχρι σήμερα έχει μάθει μόνο να παίρνει από τον κόσμο, όχι να δίνει.’’

- Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη

Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

με αφορμή την ανοικτή επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου

                              της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκου Κανταρζή         

 

 

Την Κυριακή, 18/10/2020, και με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκου Κανταρζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

“Ο κ. Κανταρζής δεν μπορεί να κατανοήσει τη λογική της Περιφερειακής Αρχής Χατζημάρκου. Δεν θριαμβολογούμε. Με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, ενημερώσαμε τους συμπατριώτες μας ότι ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις των νησιών μας. Για να μη  μείνει κανείς έξω από αυτό. Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα που έχει φέρει η κρίση, αλλά θα δώσει μια πολύ μεγάλη ανάσα σε κάθε επιχείρηση.

Ο κ. Κανταρζής προσπαθεί να απαξιώσει τη συγκεκριμένη βοήθεια. Δεν μας εκπλήσσει, ούτε μας αιφνιδιάζει η αντίδρασή του.  Εμείς, εδώ στην Κω, τον ξέρουμε καλά. Δεν έχει μάθει να δίνει στους συμπατριώτες μας. Έχει μάθει μόνο να παίρνει από αυτούς. Επί τριάντα χρόνια πέρασε από σημαντικές θέσεις στον Δήμο της Κω.  Είχε συνηθίσει σε καλούς μισθούς, ταξιδάκια και τραπεζώματα. Και δεν κατάφερε να τους δώσει πίσω το παραμικρό.

Κατά τις τελευταίες εκλογές ο λαός της Κω του έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα: ‘Καλά έφαγες καρδούλα μου, φάε τώρα και τα πικρομάρουλα.’’

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...