Απάντηση της Περιφερειακής Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Λεονταρίτη «Ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ίχνος πολιτικού πολιτισμού;»

Απάντηση της Περιφερειακής Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» στον αντιπεριφερειάρχηκ. Λεονταρίτη

«Ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ίχνος πολιτικού πολιτισμού;»

Πώς να μαζευτεί άραγε η αισχρή ρητορική που χρησιμοποιήθηκε σε επίσημη συνεδρίαση από αντιπεριφερειάρχη και περιφερειάρχη ενάντια στην κ. Χρύσα Καραγιάννη; Ως «συνειδητά εκφραστές της σχολής» του ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, αντ’ αυτού  συνεχίσατε την επίθεσηεπί προσωπικού, αφού σχολιάστηκε ακόμα και η «εμφάνιση» της επικεφαλής της Παράταξης μας.  Σε πολιτικό επίπεδο, μόνο αοριστίες και προσβολές μπορείτε να ξεστομίσετε, ως πάγια  τακτική σας,  όταν  σας πονάει  η αλήθεια.

Θα σας βόλευε να ψηφίζαμε ό,τι μας φέρνετε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, χωρίς τεκμηρίωση. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν είχατε πλήρη ενημέρωση για το «Κληροδότημα Άννης Κουτσοδόντη», για το οποίο ο κ Λεονταρίτης στο παρελθόν έχει παραδεχτείτην αποτυχία εγχειρήματος μεταβίβασης του σε «προφυλακιστέο επενδυτή», σε  «ιδιωτική εταιρεία», σε «Γάλλους επενδυτές»... Νομίζετε ότι πέρασε απαρατήρητο πως και μεταξύ σας διαφωνήσατε για τη διάρκεια  μίσθωσης του;50 ή 99 χρόνια; Όταν θα ενημερώσετε, λοιπόν, το σώμα εμπεριστατωμένα, τότε θαείμαστε σε θέση ως ΥΠΕΥΘΥΝΗ αντιπολίτευση να πάρουμε  τη σωστή απόφαση, όπως κάνουμε  από την αρχή της θητείας μας.

Οι  κοινωνίες μέσα στις οποίες  ζούμε,   ξέρουν πολύ καλά  τι πρεσβεύει ο καθένας και η καθεμία  μας. Τι αξιακόπλαίσιο  έχουμε. Τι κοινωνικό πρόσημο φέρουμε. Τι εκτίμησης χαίρουμε από το σύνολο της κοινωνίας. 

Η μόνη εμμονή μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.  Όλων. Και η μόνη που μας  υπαγορεύει το σωστό και το δίκαιο είναι  η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗμας, σε αντίθεση με εσάς.

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να σπιλώσετε τις προσωπικότητες μας, τη γνώση μας, την ευφυΐα μας, την αξιοπρέπεια μας,  την καθαρότητα μας, την πρόθεση και ικανότητα  μας να αφουγκραζόμαστε και να παλεύουμε για τις ανάγκες της κοινωνίας του Νοτίου Αιγαίουείστε γελασμένοι κύριοι και κυρίες της περιφερειακής αρχής. Και αν θέλετε να είναι ο λόγος σας ενάντια στο δικό μας, τα ηχητικά πρακτικά των περιφερειακών συμβουλίων (χωρίς μονταζιέρα !!!) θα αποδείξουν  ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ίχνος πολιτικού πολιτισμού.

 

Από το Γραφείο τύπου

29/5/24

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...