Απάντηση της περιφερειακής αρχής στη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Στην ψυχαγωγία του κοινού, η συνεισφορά του Μανώλη Γλυνού

- Η παράταξη Γλυνού, που μέχρι χθες μπέρδευε ακόμα και το όνομα και το περιεχόμενο του προγράμματος “ΝΗΣΙδΑ” με αυτό της μη επιστρεπτέας προκαταβολής, πέρασε ήδη σε άλλο επίπεδο επίδειξης παντελούς άγνοιας.

Αποφεύγοντας αυτή την φορά να αναφερθεί στον τίτλο και το περιεχόμενο του προγράμματος “ΝΗΣΙδΑ”, αφού αυτό είναι αφόρητα δυσχερές έργο για την συμμαχία της επίδειξης ασχετοσύνης, αποπειράθηκε να περάσει σε ανάλυση στοιχείων του προγράμματος. 

Τελικά, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η συνεισφορά του Μανώλη Γλυνού, και των υποβολέων του, στην ψυχαγωγία, είναι ίσως η μόνη ελάχιστα χρήσιμη λειτουργία του μέχρι σήμερα. 

Κάτι είναι και αυτό, αφού η σοβαρή αντιπολίτευση που κάθε τόπος και κάθε περίοδος έχει ανάγκη, είναι άπιαστος στόχος για αυτή την ομάδα,  που ανάμεσα στον έντονο ψυχισμό, την παντελή άγνοια και την εντυπωσιακή εμπάθεια, βρήκε διέξοδο στην κωμική παρουσίαση πολύ σοβαρών ζητημάτων. 

Θα χρειαστούν ακόμα αρκετούς μήνες οι υποβολείς του Μανώλη Γλυνού για να μάθουν την διαφορά της μη επιστρεπτέας προκαταβολής με τα προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έτρεξαν οι Περιφέρειες της χώρας με χρηματοδότηση μέσα από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 της κάθε μίας. Όσο για τους κανόνες, αυτά είναι σύνθετα πράγματα στα οποία είχαν πάντα δυσκολία κατανόησης, γι' αυτό άλλωστε άφησαν ερείπια από όπου πέρασαν στην μακρά, όπως οι ίδιοι λένε, παρουσία τους στην αυτοδιοίκηση. 

 

ΥΓ : Τι έγινε το παράδειγμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που είχε κάνει σημαία ο Μ. Γλυνός και μας προκαλούσε να ακολουθήσουμε; Γιατί το εγκατέλειψε; Μήπως γιατί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε συνολικό χρόνο συμπεριλαμβανομένης παράτασης 33 ημέρες και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την παράταση που έδωσε στο πρόγραμμα της έφτασε τις 43 ημέρες ; 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...