Απάντηση Πλακιωτάκη σε Σαντορινιό: «Ο λαός μας, έχει απορρίψει το λαϊκισμό»

Δήλωση - Απάντηση στον Ν. Σαντορινίο-Είναι κατανοητή η αδυναμία του κυρίου Σαντορινιού να αντιληφθεί ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Κάσο, όχι για να διαφημίσει το κυβερνητικό έργο ή για δώσει υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, όπως συχνά έκανε ο προκάτοχος του, αλλά για να στείλει μήνυμα αυτοπεποίθησης, υπερηφάνειας και αταλάντευτης υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας και για να βρεθεί την ημέρα των Χριστουγέννων δίπλα στους κατοίκους αλλά και στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο νησί.

Ταυτοχρόνως, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά για προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κάσος, όπως αυτό της απουσίας καθηγητή πληροφορικής, το οποίο δεσμεύτηκε ότι θα αντιμετωπιστεί.

Οι νησιώτες γνωρίζουν καλά όσα σε λίγους μόνο μήνες έχει κάνει πράξη αυτή η κυβέρνηση.

Γνωρίζουν τη σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ το 2019 και γνωρίζουν ότι το 2020 η νέα μείωση θα είναι μεγαλύτερη για τα μικρά νησιά.

Γνωρίζουν ότι το μεταφορικό ισοδύναμο δεν καταργείται, αλλά αντιθέτως μελετάμε πως το μέτρο θα γίνει περισσότερο αποτελεσματικό, αποκτώντας αναπτυξιακή διάσταση.

Γνωρίζουν ότι αυξήσαμε το κονδύλι των άγονων γραμμών από 90 στα 130 εκ ευρώ. Οι κάτοικοι της Κάσου, μάλιστα, γνωρίζουν ότι για πρώτη φορά δρομολογείται φέτος νέα άγονη γραμμή που θα συνδέσει την Κάσο με την Ρόδο και την Κρήτη, τρεις φορές τη εβδομάδα από Μάιο έως και Σεπτέμβριο.

Η χώρα μας βαδίζει με σταθερά βήματα σε μια θετική πορεία ανάπτυξης και προόδου. Ελπίζουμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή με προτάσεις και να συνειδητοποιήσουν ότι ο λαός μας έχει απορρίψει το λαϊκισμό, τον ξύλινο πολιτικό λόγο και τη στείρα αντιπολίτευση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...