Απάντηση Αντώνη Καμπουράκη σε Φώτη Χατζηδιάκο: Στερείτε τη Ρόδο από μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση...

Ρόδος, 19η Μαΐου 2020

- Σε ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Φώτης Χατζηδιάκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης απάντησε:

Ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και ο κ. Χατζηδιάκος εξακολουθεί να βρίσκεται σε άρνηση. Οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες με την ετυμηγορία τους καταδίκασαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα "έργα και τις ημέρες" της διοίκησής του, την αδιαφορία, την προχειρότητα και πάνω απ' όλα την τεράστια σπατάλη χρόνου, χρήματος και ευκαιριών.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος  εξακολουθεί να ζει  μέσα σε ένα παραλήρημα ψευδαισθήσεων και προσπαθεί να αυτοδικαιωθεί,  ακολουθώντας τον αδιέξοδο κατήφορο της λάσπης  και των χαρακτηρισμών.  Εμείς  δεν θα τον ακολουθήσουμε γιατί σεβόμαστε τη δημοκρατία και τους κανόνες της. Αναρωτιόμαστε  ωστόσο,  αν αυτό το ύφος και αυτό το ήθος,  εκφράζει πραγματικά και όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξής του.

Εμάς ως Δημοτική Αρχή,    μας εξυπηρετεί πολιτικά  ο κατήφορος του κ. Χατζηδιάκου, αφού τον αποδοκιμάζει κάθε σοβαρά σκεπτόμενος πολίτης του τόπου μας. Είναι λυπηρό όμως  να στερείται η Ρόδος τη χρήσιμη συνεισφορά που μπορεί να έχει στο έργο του Δήμου, μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Ας αλλάξουν  μυαλά!

ΥΓ:   Η περίοδος χάριτος που έχει τελειώσει είναι απέναντι στο παρελθόν της αποτυχίας  και στις γνωστές πρακτικές  για να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, δηλαδή.       

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...