Αντ. Γιαννικουρής:..«Η προσφορά του Γιάννη Χαλίκου, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-ΘΕΜΑ:  Αντ. Γιαννικουρής:..«Η προσφορά του Γιάννη Χαλίκου, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους»

Την ευγνωμοσύνη του και τα θερμά του συγχαρητήρια, στον ομογενή πατριώτη, Γιάννη Χαλίκο, εκφράζει με σχετική ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, ο οποίος παραβρέθηκε στην Κάλυμνο, στην ξεχωριστή αυτή τελετή εγκαινίων, της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου της Καλύμνου, δωρεά του ομογενή συμπατριώτη μας - ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ντάργουιν της Αυστραλίας - που στέγασε και τον νέο αξονικό τομογράφο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

«Οφείλουμε να εκφράσουμε όλοι μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ, τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αντώνης Γιαννικουρής, στην δωρεά αυτή του ομογενή συμπατριώτη μας, Γιάννη Χαλίκου. Μια προσφορά που έχει ως άμεσο αποδέκτη τον άνθρωπο και την θωράκιση του πιο πολύτιμου αγαθού: Της υγείας.

Με την ενέργειά του αυτή, ο συμπατριώτης μας, «οικοδομεί» στο νησί της Καλύμνου, από το οποίο κατάγεται, την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο του. Στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις πλέον σημαντικές υπηρεσίες υγείας της Καλύμνου, αφού όπως είναι γνωστό σε όλους μας υπηρεσίες υγείας χωρίς σύγχρονες υποδομές και στελεχιακό δυναμικό, δεν μπορούν να υπάρξουν.

Εκφράζω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια και την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη στον ευεργέτη της Καλύμνου, Γιάννη Χαλίκο αλλά και σε όλους όσοι συμβάλλουν  στην προσπάθεια για την βελτίωση των δομών υγείας στα νησιά μας.»

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...