Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω την Μαρία Κορακάκη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Ρόδος 06-04-2019

-Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω τηνΜαρίαΚορακάκη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

-Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα τηςΜαρίαςΚορακάκη στο συνδυασμό “ΜεΔύναμη Για τη Ρόδο”. Η ΜαρίαΚορακάκη, μία δυναμικήπαρουσίαμε Κρητικές ρίζες, ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Ρόδο και έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και της κοινωνίας του νησιού μας. Η συμμετοχή της στο συνδυασμό μας θα συνδράμει στη «μάχη» που θα δώσουμε για να φέρουμε και πάλι τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αρμόζει, Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

 

Η ΜαρίαΚορακάκη ανέφερε: «Αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Καμπουράκη και συμμετέχω στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Είχα πάντοτε την πεποίθηση ότι η θέση του Δημάρχου δεν αποτελεί το μέσο για δημιουργία πολιτικής καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης, ούτε οτι είναι η ανταμοιβή μίας κομματικής παρουσίας. Γι’ αυτό είμαι σίγουρη για τον Αντώνη Καμπουράκη και την αξία του, που ως επιχειρηματίας και ως μέλος της κοινωνίας της Ρόδου έχει δώσει απτά δείγματα της αγάπης και της όρεξης για δουλειά, προς όφελος του νησιού μας.»

 

Βιογραφικό

 

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με γονείς την Αθηνά και τον Μανώλη Κορακάκη, από το Ρέθυμνο και τη Σητεία Κρήτης. Έχει ένα γιο, τον Παναγιώτη Σελλά, απόφοιτο της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...