Αντώνης Καμπουράκης: «Αρχή άνδρα δείκνυσι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

«Αρχή άνδρα δείκνυσι». Και δυστυχώς τουλάχιστον μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της σημερινής δημοτικής αρχής είναι ότι δεν θέλει να αποδεχθεί το θεσμικό της ρόλο: δηλαδή να σχεδιάζει και να εφαρμόζει ρεαλιστικές λύσεις για τα πραγματικά  προβλήματα των πολιτών. Αντιθέτως για έξι ολόκληρους μήνες επιλέγει τα επικοινωνιακά τρικ και την αντιπολίτευση στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Όταν μάλιστα χρειάζονται να ληφθούν αποφάσεις που απαιτούν προετοιμασία και σχέδιο όπως στο ζήτημα των χρηματοδοτικών αναγκών τότε σηκώνονται τα «χέρια ψηλά» και επιλέγονται εύκολες λύσεις όπως του δανεισμού. Δηλαδή στέλνουν το λογαριασμό στις επόμενες γενιές.

Γενικά όπως φαίνεται και στο ζήτημα της ένστασης που κάναμε για τις εκλογές (και βρέθηκαν ότι μας είχαν αφαιρεθεί 117 ψηφοδέλτια σε ένα εξαιρετικά οριακό αποτέλεσμα) και τις αντίστοιχες για δημοτικούς συμβούλους (που εκπέσανε του αξιώματος, με δικαστικές αποφάσεις, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας) η σημερινή δημοτική αρχή δεν σέβεται και δεν κατανοεί τις θεσμικές διαδικασίες. Αυτό φαίνεται και στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου όπου παραβιάζονται στοιχειώδεις διαδικασίες και βέβαια με προεξάρχοντα τον ίδιο τον Δήμαρχο εκστομίζονται πρωτοφανείς ύβρεις και ειρωνείες προς τους εκπροσώπους της παράταξης μας και προσωπικά του κ. Καμπουράκη.

Όλα αυτά συνθέτουν μια εικόνα αλαζονείας, τεχνητού διχασμού και συνειδητής απαξίωσης των θεσμών. Και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν και δεν αξίζουν στο νησί μας. Εμείς για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω και θα συνεχίζουμε με συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας να υπηρετούμε με θέσεις και προτάσεις τους συμπολίτες μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 της Δημοτικής Παράταξης

Με Δύναμη για τη Ρόδο

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...